Julbord 'Sharing Style” på Söderby Gård.  

Våra nyckelord är tid, kärlek och väl valda råvaror. 

24 november-22 december 

På Söderby gård är vår önskan att laga allt från grunden, allt från att baka vårt eget bröd till att stoppa och röka våra korvar.  Kom och njut av vällagad mat och gediget hantverk i härlig gammaldags miljö, där ni känner av julen till max. Vid fyra tillfällen serverar vi direkt från köket till bordet en alldeles egen bordsbuffé upplagd på fat 'sharing style” för bara ert sällskap.

Under hela middagen kommer det finnas bröd, smör, ostar, olika sorters senap samt potatis på erat bord. 

 Servering nr 1 kommer att bestå av sex sorters sillar. 

Servering 2 är ett urval av alla de härliga fiskrätter vi älskar på julbordet. Gravat, rökt och inlagt. 

Servering 3 består av det kallskurna. Kallt kött och korvar. 

Servering 4 innehåller den klassiska varma maten. 

Avslutningsvis har vi den stora buffén med alla möjliga sorters godsaker. 

Vid alla serveringar kan man alltid be om mer om något smakar extra bra och ni kan även be om att få in flera serveringar samtidigt, som exempelvis köttbullarna till barnen. 

   

Bokar ni innan 15 november 595kr/pers   

Därefter 645kr/pers. Barn upp till 12 år 200kr/barn  

Torsdag-lördag har vi en sittning kl 18:00. 

Lunchsittning lördagar och söndagar kl 13:00. 

Är ni ett större sällskap på minst 15pers kan vi även diskutera andra dagar eller tider. 

Boka er plats på krogen@golfuppsala.se eller 018-4301973. 


1035
1043
1113