GG06-2017. 25 maj. En strålande försommarkväll med ...

väldofter som kändes från rosorna mellan 6ans green och 7ans tee. Det doftade härligt, tack till Thomas Wägner, Aris Tidriks och ni andra som köpt in dessa rosor och planterat dem där, ikväll kände man verkligen av dem. Det kom också väldoft från träden runt vägen ner från 7e tee och redan tidigare från träden och buskarna mellan 4ans green och 5ans tee. Nu är det verkligen försommar igen, njut av det medans du kan.

Det var den naturlyriska delen av detta epos, nu raskt över till realia.

16 man hade samlats till golf denna Flygardag, nej förresten 17 man blev vi till sist eftersom Lasse Gustafsson allas vår musiklärare dök upp sent in i tävlingen som han brukar. Så hans resultat tar vi också med förståss ! (Mitt favoritord, felstavat som vanligt.)


I täten ikväll stannade Bertil Nilsson, undertecknad och Micke Lawn på 17 poäng vilket inte räckte ända fram, för detta krävdes idag att man gick på sitt handicap, 18 poäng. Detta gjorde tvåan Joachim Fabrelius och även dagens segrare Classe Hallström, tack vare sitt finurliga sätt att hitta sin egna lösning på puttfrossan som han har. Kolla in hur han gör, de flesta blir impade av den enkla lösningen. Men det krävs lång och intensiv träning för att klara av det som han gör. Grattis Claes !!


Birdies blev det bara tvenne ikväll. Av våra trognaste Birdieleverantörer. Direkt på 1an av Micke Lawn och sedan på 7an av Tony Åberg, för vilken gång i ordningen vet jag inte på rak hand.!


Resultat GG06-2017. 

https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=1110007#/competition/1110007/results


Nu börjar även resultaten stiga i den nedre delen av spellistan. Ingen presterade idag ensiffrigt resultat. Nu märks det att vi börjar hitta tillbaka till spelet igen efter ide-vistelsen under vintern. Åtta man på 16 och 15 poäng och därunder två man på 14 p. Tony Åberg (trots Birdien) och Anders Dahlén var dessa och näst sist idag var Micke Törnros på 12 poäng, men den sista platsen belades av Håkan Johansson med sina 10 poäng. Tag nu väl hand om de små söta kultingarna Håkan, vi vill ha tillbaks dem rosiga och trinda till nästa torsdag då någon ny förhoppningsfull GubbGolfare vill få sköta om de små liven.!!


PS. Denna torsdagsrapport kan numera även läsas på klubbens hemsida under rubriken: Medlem - Tävlingar. DS. Om du mot förmodan inte skulle få mailet så kan du ju titta där och höra av dig till mig med din mailadress om du vill att jag skickar det direkt, eller om du vet någon annan som gärna vill höra om GG !


Dessutom vill jag även å det starkaste påminna er om att det hela tiden saknas roliga historier, så vet ni var jag kan hitta dem eller om ni har en på lut, så skicka den infon till mig bums, Tack på förhand.!


En kortis: Det krävs en längd på 85 mm och en bredd på ca 54 mm för att tillfredsställa en kvinna. Däremot spelar det ingen som helst roll om det är MasterCard eller VISA!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

En till: - Du vem är det hemska fruntimret därborta?  - Det är min fru!

- Hur kan du säga det? Du såg ju inte vem jag pekade på! 

- Det behövs inte!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

En något längre:

Kalle går i småskolan och han stammar. På måndagsmorgonen frågade fröken barnen om det hänt något särskilt under helgen!

Barnen berättar villigt om alla möjliga saker som hade hänt och så räckte även Kalle upp handen och fröken frågade honom vad som hade hänt hemma hos dom.

-Jo, sa Kalle, mamma och pappa har varit och köpt nya sängar i helgen, och sedan lade dom sig i dom och knu..., knu..., knu... . 

Här avbröt fröken honom och sa att han fick berätta färdigt historien för henne enskilt senare på rasten. När rasten kom stannade Kalle kvar och berättade så för fröken.

- Jo, då låg dom där och knu..., knu..., Knutte och jag fick ligga i dom gamla sängarna.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Troligen berättad för länge sedan av Roine D. eller av Tommy S. - - - - - - - - - - - - - -


tror 1e Grisskötare

Leif Larsson

- - - - - - - - - - - - - - - -870
980
1143
1277
1286