Golfens dag
26 maj 10.00-15.00 På Edenhof

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi kommer att ha öppet hus med aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen. På över 300 svenska golfklubbar över hela Sverige kommer det finnas möjligheter att prova på spelet golf på olika sätt.
Golfens Dag på GolfUppsala/Edenhof
”Dubbelt Upp” är temat för dagen och hos oss betyder det att du som medlem har möjligheten att ta med den där kompisen, släktingen eller kollegan som du tror skulle gilla golf lika mycket som du gör!
Det kommer finnas möjligheter att, på olika sätt, bekanta sig med golfen under dagen. Samtliga aktiviteter är kostnadsfria för nybörjare. Låneklubbor kommer att finnas tillgängliga.

Program 
Aktivitet startar varje timme på övningsgreenen, putting greenen och rangen kl 10:00, 11:00, 13:00 och 14:00. Dessutom erbjuder vi fritt spel för nybörjare på 9-hålsbanan. 

Fritt spel på 9-hålsbanan för nybörjare
Ta med Din Kompis ut på banan. Tillsammans visar Du upp Edenhofs lilla bana utan extra kostnad.  Låneklubbor finns i receptionen. Funktionär hälsar Er välkomna på plats. 
Även Ni nybörjare utan följeslagare får testa banans hål 1 & 2.
Låna en golfbil!
Det kommer finnas två golfbilar parkerade vid knattebanan med skyltar ”Golfens Dag, låna mig”. Vuxna får ta med sig barn och åka en liten sväng. 

Barn mellan 5-12 år
På puttinggreenen har vi riggat ett knattebana på 6 hål.  

Från 13 år och upp
Närspelsbana runt övningsgreen  där Ni får tekniktips av från GolfUppsalas Pro. 

Vi bjuder på korv!  
Varmt Välkomna till en trevlig dag på Edenhof!  
865
1308