Söderbys nya gym

Nu kan Du träna på Söderby! Vi kan nu erbjuda fysträning med fria vikter, Tecno gymmaskiner, puttyta och slagburar året runt till ett mycket fördelaktigt pris.


Söderbys inomhusanläggning består av en simulatorhall och ett gym.

Gym
Inomhusanläggningens gymdel är just nu är under uppbyggnad men redan nu finns ett antal Tecknogym maskiner och ytor för egen funktionell träning. Lokalen kommer, utöver gym maskiner, utrustas med Uppsalas enda alpina skidsimulator som också är en alldeles utomordentlig träningsmaskin för golfare och andra idrotter där diagonal balans krävs tex fotboll och hockey.

Givetvis kommer här finnas gott om fria vikter och möjlighet till funktionell träning i olika former. Även yoga mattor för stretch- och rörelseträning kommer finnas i  intilliggande gruppträningsrum. Gruppträningsrummet kommer också utrustas/användas till konferensrum för tex teoritillfällen.

Priser

Medlemmar* i GolfUppsala 
Introduktionsmedlemskap/år värde : 2 400 kr 
Till Dig som medlem i GolfUppsala och som har möjlighet att erhålla Frisvårdsbidrag hos din arbetgivare erbjuder vi ett Introduktionsmedlemskap på gymmet för endast 300:- ! 

Du får då tillgång till obegränsad träning året runt på gymmet samt möjlighet att använda slagplatserna inne i gymlokalen.

Maila GolfUppsalas ekonomiavdelningen: jenny@soderbygolf.se
så får Ni en separat gymfaktura om Ni inte redan nu har betalat för denna möjlighet på medlemskapsfakturan för året. Efter betalad avgift skickar vi en kvittens till Er på värdet av gym medlemskapet ( 2.400:-) som underlag till Er arbetsgivare för att få möjlighet att nyttja friskvårdsbidraget 

Kontakta oss för en tillfällig portkod om Ni redan nu vill träna med de maskiner som finns i hallen. epost: gabriella@soderbygolf.se

Är du inte medlem* i GolfUppsala erbjuder vi följande:

Introduktionsmedlemskap/år för  2 400 kr 
I detta pris ingår full tillgång till träning på gymmet samt möjlighet att använda slagplatserna och skidsimulatorn.
NYHET Du har också möjlighet att delbetala: 250:-/månad 

Maila GolfUppsalas ekonomiavdelningen: jenny@soderbygolf.se
för en separat gymfaktura

Kontakta oss för tillfällig portkod om Ni vill provträna med de maskiner som finns i hallen. 
epost:  gabriella@soderbygolf.se

Kontakt gym

Gabriella Ekström
Gymansvarig
Tel 073-333 59 76
epost: gabriella@soderbygolf.se

* Detta erbjudande gäller endast dig som är seniormedlem i följande kategorier: 1, 2, 3, 4 och 5.
Läs mer om GolfUppsalas medlemskategorier >>


 


1034
1267