I år kommer Söderby och Edenhof ha en gemensam golfvecka. Datum: 9-15 juli Plats Edenhof

9/7
ROSA BLÅ Bollen
Singel slagspel dam & herrklass 

Välgörenhetstävling, ingår i UGFs tävlingsutbyte, anordnad av Prostatacancerföreningen i Uppsala län i samarbete med GolfUppsala och Eckerölinjen. Överskottet går till bröst- och prostatacancerfonderna. Vi spelar singel slaggolf med kanonstart kl. 09:08, vid fler än 40 anmälda två lika stora klasser (två klasser greensome spelar samtidigt). Anmälningsavgift 160:- kr inkl. Tävlingsgreenfee för medlem i Upplandsklubb 0:- kr och för övriga 250:- kr.
I tävlingen spelar vi två deltävlingar med dam- och herrklass tillsammans med greensomeklasserna. Närmast hål på hål nr  5 och närmats linjen på hål nr 10, med 3 st pris/klass, totalt 12 priser. Anmälningsavgift 20:-/deltävling.
Välkomna
Prostatacancerföreningen i Uppsala län

9/7
ROSA BLÅ Bollen
Partävling/Greensome, slaggolf

Välgörenhetstävling, ingår i UGFs tävlingsutbyte, anordnad av Prostatacancerföreningen i Uppsala län i samarbete med GolfUppsala och Eckerölinjen. Överskottet går till bröst- och prostatacancerfonderna. Vi spelar greensome i två lika stora klasser med kanonstart kl. 09:00 (singelklass-/er startar kl. 09:08). Anmälningsavgift 320:-/par. Tävlingsgreenfee för medlem i Upplandsklubb 0:- kr och för övriga 250:- kr/spelare (500:-/par).
I tävlingen spelar vi två deltävlingar med dam- och herrklass tillsammans med singelklasserna . Närmast hål på hål nr 5 och närmast linjen på hål nr 10, med 3 st pris/klass, totalt 12 st pris. Anmälninsavgift 20:-/deltävling.
Välkomna

10/7
Race to España

Scramble slagspel

Varmt välkomna till Race to España 2018!
Årets roligaste partävling med flera resor i potten.
Incheckning sker löpande och vi finns på plats från 07:40.
​OBS alla måste checka in senast 30 min innan sin starttid!
Kanonstart 09:00
​Samling för genomgång 08:20
Anmälningsavgiften är 295 kr per spelare.
Tävlingsgreenfee är 200 kr per gäst.
Det bästa paret kvalificerar sig till final och vinner därmed en fullspäckad resa till Pärnu Bay Links, en av Europas bästa banor och en härligt Spa hotell. Väl där har ni chansen att vinna ytterligare en fantastisk golfresa till Costa del Luz, Spanien.
2-mannascramble slagspel, Minst 6 utslag av varje spelare.
Högst tillgodaräknat hcp är 34,0 (högre hcp än 34,0 får vara med att tävla, men får då spela på hcp 34,0) Även chans till HIO-pris!
ETH krävs för att få ta emot pris, (på båda spelarna i paret)
Du är välkommen att spela Race to España vid flera tillfällen men kan bara vinna en resa per person och en finalplats.
Spelar du tillsammans med samma partner på flera av våra tävlingar har du en god chans att kvala in till finalen via vår OoM som ni automatiskt är med på utan extra kostnad.
​ 
För att vinna resorna måste båda spelarna ha fyllt 18 år.
När anmälningstiden gått ut är anmälan bindande och vid eventuellt avhopp skall läkarintyg uppvisas, annars har vi och klubben rätt att fakturera skyldigt belopp. 15 dagar netto.
Läs mer genom att klicka på länken nedan:
www.racetoespana.se

11/7
Krögarens Scramble 2018
4-mannascramble, slagspel 


Välkomna till ännu en klassiker, Krögarens Scramble!
Tävlingen spelas som 4-mannascramble där minst 3 utslag per deltagare ska användas. Grillbuffé under ronden där du väljer att äta mellan hål 9-10 eller 18-1. Anmälningsavgift 1000kr / lag ev tävlingsgreenfee 200kr / spelare.

13/7
Edenhofs 36-hålare 2018
Singel slaggolf, a, b, c klass 
Välkommen till Edenhofs 36 hålare, ett riktigt prov som spelas i 3 klasser. Kanonstart 8.00 och 13.15, i anmälningsavgiften så ingår lunch.  

14/7
Grillgolfen 2018/Edenhof Golf Tour
Singel, slagspel, a och b klass

Edenhof Golf Tour är samlingsnamnet för fyra tävlingar som spelas på Edenhof Golf under året. Det krävs att du deltager i minst två deltävlingar, du kommer då automatiskt att komma med i resultatlistan för Edenhof Golf Tour. Du kan välja att endast spela en deltävling t ex Grillgolfen men då kommer inte du kunna deltaga i Edenhof Golf Tour. I samtliga tävlingar så ingår det någon form av mat och för Grillgolfen blir det givetvis grillat efter ronden.  Kanonstart 13.30

15/7
Edenhof Greensome 2018
Greensome, slagspel

Välkommen till Edenhof Greensome 2017
Vi återupptar härmed en gammal klassiker. 
Reglerna: Båda spelarna slår ut från varje tee och paret väljer sedan vilken boll de vill fortsätta spela med. Den som inte slog det valda slaget från tee spelar andra slaget och därefter fortsätter spelet på samma sätt som i foursome. Kom bara ihåg att spela i rätt ordning, vartannat slag, efter det att ni valt bästa boll. Eftersom man har två chanser på utslaget, brukar scorerna kunna bli riktigt låga.
Kanonstart 9.00
Anmälningsavgift 500kr/par inkl lunch 
870
980
1191