GolfUppsalas medlemsresor 2018
Nu kan du anmäla dig till vårens klubbresor med GolfUppsala som i år går till en riktig super anläggning, Costa Navarino i Kalamata, Grekland. För 14 året i rad arrangerar vi våra populära klubbresor där du som medlem får uppleva de bästa anläggningarna i Europa tillsammans med oss. De anläggningar vi väljer är noga utvalda och besökta av oss för att säkerställa högsta tänkbara kvalité till ett bra pris.

Alla är självklart välkomna att följa med. Normalt brukar fördelningen vara 50/50 med par och singlar vilket gör att det alltid varit lätt att umgås. Under 4 dagar/vecka har vi även vår golfskola där alla får möjligheten att slipa på sina golfkunskaper. Efter golfskolan får alla med sig minnesanteckningar på det vi tränat på under veckan.

Som vanligt är det Golf Plaisir som är vår researrangör vilket känns både tryggt och säkert. Tänk på att anmäla dig snarast då resorna ofta har blivit fullbokade på kort tid.

Klicka på någon av länkarna till anmälningssidan nedan för att läsa mer. Där ser du hela resebeskrivningen med all information och kan enkelt boka din plats.


31 mars – 7 april 4 platser kvar

Costa Navarino

Läs mer om resan och boka genom att klicka här

7 april - 14 april FULLBOKAD

Costa NavarinoOm du har några frågor tveka inte att maila Fredrik Almskoug fredrik@soderbygolf.se , eller om det rör själva bokningen ringer du Golf Plaisir på tel 08-505 759 00.


Hjärtligt välkommen!


870
1261