W-touren 2017

W-TOUREN SPELAR FÖRSTA DELTÄVLINGEN DEN 26 APRIL 2017, OM VÄDRET TILLÅTER. Nya ansvariga från och med juni 2017 är Jan Nilsson och Sture Frank.

W(in)-touren är en populär och trevlig tävling som värnar det sociala umgänget och vänder sig till nya som gamla golfare liksom låg-och höghandicappare.
W(in)-touren spelas som slaggolf varje onsdag, i en herr- och en damklass, från och med onsdagen den 26 april (om banan öppnat), eventuellt med undantag av vecka 28-31, se tävlingar under min golf. Vi spelar sedan så länge vädret tillåter. Eventuellt kommer vi att göra någon utflykt till en annan bana. Om det blir ett gästspel meddelas detta vid deltävlingarna och på hemsidan. Se även spelprogram W-touren som finns under denna sida, där finns inte eventuella W-tourer under vecka 28-31 med.

Om någon tävling måste flyttas eller ställas in p.g.a företagsgolf eller dåligt väder meddelas detta på hemsidan.

Tävlingsinformation.

  • Vi har kanonstart kl. 08:34 (08:25 för första boll från hål 1). Anmälan senast tisdag kl. 18:00 dag före speldag.
  • Herrar spelar från tee 59/GULD och Damer från tee 49/GRÖN. Herrar från 75 år och uppåt får om så önskas spela från tee 54/BLÅ. Anges vid anmälan.
  • Då vi har kanonstart skall priser hämtas på speldagen, personligen eller av utsett ombud. Ej hämtat pris återgår till prisbordet.
  • Vi spelar W-tour på Edenhof och Söderby, se spelprogram, och eventuellt i samband med något gästspel. Spelprogrammet finns på hemsidan direkt under denna sida.
  • Anmälan på "MIN GOLF" senast tisdag kl. 18:00 dag före speldag. Anmälan kan också ske per telefon till tävlingsledarna, se spelprogram, senast tisdag kl. 18:00 dag före speldag. Anmälningsavgiften är som tidigare 20:- kr för 54-hålsmedlemmar och betalas före start på tävlingsdagen. För icke 54-hålsmedlemmar gäller tävlingsgreenfee. Lottning och utskick av starttid och starthål sker senast tisdag kl. 22:00.
  Tävlingen är öppen för alla med tävlingshandicap och startavgiften är 20:-. De som inte är 54-håls-medlemmar i GolfUppsala betalar tävlingsgreenfee i receptionen. Priser delas ut i relation till antalet deltagare. Pris skall hämtas personligen eller av utsett ombud på speldagen. Ej uthämtat pris återgår till prisbordet. Varje tävlingsdag lottas ett pris ut som måste hämtas personligen, ombud godkänns ej.

  Resultaten lägger vi in på GIT. Ni hittar resultatlistorna på "Mina Sidor" under www.golf.se

  Ansvariga tävlingsledare från juni 2017 är Jan Nilsson och Sture Frank.

  Välkomna
  OM-kommittén

  Lars Gejke

  870
  1123
  1142