En klubb, två anläggningar

GolfUppsala har två anläggningar, Söderby Golf & Edenhof Golf. På båda anläggningarna finns en fullängds 18-hålsbana och en 9-håls bana med kortare hål. På båda anläggningarna finner Ni även bra restauranger med fullständiga rättigheter och välsorterade golfshoppar med allt Ni kan tänkas behöva inför erat golfvarv och lite därtill. På Söderby finner ni även ett hotell med 36 bäddar.

Söderbys 18-hålsbana

En utmanande mästerskapsbana och trivsam familjebana på samma anläggning. Vår 18-håls mästerskapsbana stod färdig sommaren 2004. Den har en utmanande layout med många strategiska vattenhinder och snabba greener. Anläggningen har varit värd för ett antal stortävlingar genom åren. År 2024 kommer vi även stå värd för Lag-SM för herrar. 

Söderbys 9-hålsbana

En bra och välunderhållen nybörjar-och familjebana med relativt kort men bitvis utmanande hål. Vattenhinder, många bunkrar och delvis ondulerade greener ger banan dess särskilda karaktär. Läs mer om Söderbys 9-hålsbana.

Edenhofs 18-hålsbana

Banan har mästerskapskaraktär och håller hög kvalitet och klass. Den välrenommerade golfbanearkitekten Sune Linde har skapat de 18 hålen och med de stora ondulerade greenerna så är banan en prövning för nybörjaren som såväl den mer avancerade spelaren.


Edenhofs 9-hålsbana

En perfekt bana för nybörjaren eller familjen som vill ut och spela tillsammans. Relativt kort hål lite enklare hål i en väldigt mysig och stillsam miljö. Läs mer om Edenhofs 9-hålsbana.


865
866