Välkommen att bli medlem i GolfUppsala!

Under 2014 övergick Söderbys & Edenhofs golfklubbar till en gemensam A1 klubb som heter GolfUppsala. Banorna heter Söderby & Edenhof som tidigare. För Dig som medlem är det ingen skillnad förutom att Ditt medlemskap är knutet till anläggningen istället för till golfklubben. Du har exakt samma rättigheter och skyldigheter som tidigare med samma golf-id, tidningen Svensk Golf, försäkringar via SGF, gästspel, tävlingar, greenfeesamarbeten, tidsbokning med mera. Du har givetvis också precis samma möjlighet till spel på både Söderby & Edenhof som tidigare men enklare med tidsbokning och tävlingsanmälningar, då det är bara en klubb med två banor.

Du kan bli medlem omgående eftersom vi just nu inte har någon kö. Enklaste sättet att bli medlem är att klicka på 'Medlemsansökan' i menyn ovan och fylla i formuläret. Där väljer Du också medlemsform. Vill du ha information om klubben och om hur man blir medlem är du välkommen att kontakta GolfUppsalas växel tel 018-100 200 eller Henrik Lindström via epost: info@golfuppsala.se

Du kan även anmäla Dig som medlem via e-post: Ange namn, adress, telefonnummer, golfid alternativt personnummer samt vilken medlemsform Du vill ha.

Är du intresserad av att köpa en spelrätt kan du kontakta Henrik Lindström via epost: info@golfuppsala.se 

Nybörjarkurser kan bokas direkt här på hemsidan. Gå in under 'Utbildning' och 'anmälan till kurser'.

Det finns idag ett antal olika medlemsformer beroende på hur mycket man vill spela och hur långsiktig man vill vara. Vi har idag två anläggningar i Uppsala, Söderby Golf och Edenhof Golf. Båda anläggningarna har var sin 18-hålsbana och var sin 9-hålsbana.

På 18-hålsbanorna är man normalt spelrättsmedlem vilket innebär att Du köper en spelrätt som fungerar ungefär som en hyresrätt. Den garanterar Dig en av de maximalt 920 platserna som finns på varje bana. Spelrätterna köps av klubben/bolaget eller på den öppna marknaden. Övrig information rörande spelrätter finns under fliken spelrätter.

Du kan också vara årsmedlem på någon av 18-hålsbanorna i mån av plats, det är i dagsläget 1000 kr dyrare/år (Guldmedlemskap) och ger Dig bara garanterad plats ett år i taget. Årsmedlemskapet förlängs automatiskt om Du inte aktivt avslutar det efter säsongen (senast den 15/11 innevarande år). 

Du kan också vara årsmedlem på Söderbys 9-hålsbana, kostnad 2 400 kr/år, då får Du spela hur mycket Du vill på båda 9-hålsbanorna. Årsmedlemskapet förlängs automatiskt om Du inte aktivt avslutar det efter säsongen (senast den 15/11 innevarande år). 

Du kan även ha ett företagspartnerskap, priser från  ca 18 000 kr exkl moms/år. Se mer om detta under fliken Golf/Företag.

865
870
920