Välkommen att bli medlem i golfuppsala

I medlemskapet på GolfUppsala ingår spel på två av Upplands bästa banor, Söderby och Edenhof. Du väljer själv hur mycket du kan och vill spela och det finns attraktiva medlemskap i alla prislägen. I många av medlemskapen ingår också vårt fina gym på Söderby samt bra rabatter på simulatorgolf och Padel.

Det finns idag ett antal olika medlemsformer beroende på hur mycket man vill spela och hur långsiktig man vill vara. Vi har idag två anläggningar i Uppsala, Söderby Golf och Edenhof Golf. Båda anläggningarna har varsin 18-hålsbana och varsin 9-hålsbana. Vill man bara bli medlem på 9-hålsbanorna finns givetvis en medlemsform för det. Läs mer om våra medlemsskap här.

På 18-hålsbanorna är man normalt spelrättsmedlem vilket innebär att Du köper en spelrätt som fungerar ungefär som en hyresrätt. Den garanterar Dig en av de maximalt 920 platserna som finns på varje bana. Spelrätterna köps av klubben/bolaget eller på den öppna marknaden. Övrig information rörande spelrätter finns under fliken "spelrätter" ovan. Är du intresserad av att köpa en spelrätt kan du kontakta Henrik Lindström vi e-post: info@golfuppsala.se 

Du kan även vara årsmedlem på någon av 18-hålsbanorna i mån av plats. Det är i dagsläget ca 1000 kr dyrare/år (Guldmedlemskap) och ger Dig bara garanterad plats ett år i taget. Årsmedlemskapet förlängs automatiskt om Du inte aktivt avslutar det efter säsongen (senast den 15/11 innevarande år). 

Du kan bli medlem omgående eftersom vi just nu inte har någon kö. Enklaste sättet att bli medlem är att klicka på 'Medlemsansökan' i menyn ovan och fylla i formuläret. Där väljer Du också medlemsform. Vill du ha information om klubben och om hur man blir medlem är du välkommen att kontakta GolfUppsalas växel tel 018-100 200 eller Henrik Lindström via epost: info@golfuppsala.se. Du kan även anmäla Dig som medlem via denna e-post. Ange namn, adress, telefonnummer, golf-id alternativt personnummer samt vilken medlemsform Du vill ha.

Du kan även ha ett företagspartnerskap, priser från  ca 18 000 kr exkl moms/år. Se mer om detta här

865
870
920