Damsektionen på Edenhof


Aktiviteter 2020- inställt
På grund av det rådande Coronaläget och sannolikheten för att detta blir mycket långvarigt, så har damsektionen på Edenhof och Söderby beslutat att vi inte kommer att anordna någon arrangerad damgolf i år utan att vi satsar på nästa år i stället då vi hoppas att livet har återgått till det normala.


Detta har hänt under säsongen 2019


Damernas hemliga resa 2019

Damernas Hemliga resa 2019 gick till Älvkarleby Gk

Resan inleddes med gissningstävlingen 'Vart är vi på väg?' och innan vi lämnade Söderby hade deltagarna fått avge sina gissningar.  Tre damer gissade rätt! I många år har vi saknat den lilla godispåsen på bussen, men den traditionen återupptogs i år. Uppskattat! Krögaren på Älvkarleby hade fixat goda smörgåsar och kaffe till oss när vi kom fram. 28 damer spelade sedan Irish rumble, vår traditionella lagtävling och samtidigt spelades en singeltävling. Vädret var mulet och några fick små regndroppar på sig. Solen tittade fram då och då och hjälpte oss hålla humöret på topp. Efter tävlingen åt vi en god middag med efterrätt och kaffe. Prisutdelningen inleddes med pris till vinnaren av singeltävlingen, Inger Pettersson. GRATTIS !

Tystnad rådde när resultatet av lagtävlingen skulle meddelas! Alla visste ju vad det innebar att vinna, nämligen det hedervärda uppdraget att få anordna nästa års Hemliga resa.

Vinnare blev laget med Magdalena Renfjäll, Lena Nyström, Monica Arvidsson och Jennie Ifrén. GRATTIS!

Tack till Ica Kvantum, Gränby och GolfUppsala som på olika sätt sponsrat resan.

Tack för oss säger

Annika Lindgren, Ewa Andemo, Marie Blomberg och Lena Lundquist
Nattens drottning 

Årets nattdrottning och erövrare av den fina kronan blev Ing-Britt Lindberg! Tvåa kom Barbro Richter och trea Åsa Malm. 


Halvdagskurs den 18 maj på Söderby för alla GolfUppsalas damer

I år körde vi halvdagar, där vi under några intensiva och lärorika timmar gick igenom Svingen och delar av Närspelet.
Innehållet på förmiddag/eftermiddagspasset är lika.
Kursen erbjuds även på Edenhof 

Damernas Upptaktsträff

Välbesökt på damernas upptaktsträff ute på Söderby!

Stämningen var hög när 65 spelsugna damer träffades på damupptakten ute på Söderby. Köbildningen som blev, när de anländande skulle prickas av, lotter skulle köpas och programmet för damgolf 2019 delas ut, gav möjlighet till att umgås lite extra med alla runt omkring. Till kaffet med smörgås, som Golf Uppsala bjöd på, presenterade Golf Uppsalas båda damkommittéer sig och berättade en del om damernas aktiviteter och tävlingar som också finns i den utdelade broschyren. Nytt för i år är att även Edenhofs damer anmäler sig via GIT´en till tisdagsgolfen så som man gör till onsdagsgolfen på Söderby.
Jonas Ekström deltog och informerade om lite smått och gott och statusen på Golf Uppsala banor som klarat sig bra i vinter.
Efter en mycket trevlig kväll som varvats med information, mannekänguppvisning och lottdragning avslutades kvällen i shopen där vi fick möjlighet att shoppa till reducerat pris. 


Regelutbildning

Två tillfällen för regelutbildning för GolfUppsala damer/tjejer anordnas, både på Söderby och Edenhof. Den första gick av stapeln på Söderby den 10 april. Den andra utbildningen gick den 2 maj på Edenhof och ledes av Jonas Antoni 
865
870
1120
1273