Företagspartner

Som partner hos GolfUppsala får Du möjligheten att spela golf på bana eller i simulator, konferera, äta god mat, spela padel, träna på gym och mycket annat på två av Upplands bästa golfanläggningar, Söderby Golf och Edenhof Golf. Detta innebär spel på totalt 54 hål.

Företagspartner 2021


2021 inför vi Sweetspots bokningssystem med Primetime** och ***blockerade tider för Dig som företagspartner, allt för att garantera Dig bättre tillgänglighet och en chans att boka de tider som Du vill ha för Dig och din gäster. Alla tider bokas i Din företagsportal med extra lång framförhållning (30 dagar). I samband med detta ersätter vi alla greenfeecheckar och företagbrickor med *spelvärde. Spelvärdet kan även användas till golfbilar och simulatorgolf.


**Primetime är våra mest attraktiva tider som alltid bokas först. 
*** Tider blockerade i starttidsschemat som är bokingsbara 48 timmar i förväg 
  och endast av företagspartners

Primetime

Lördag - Söndag/Helgdag 08.00 - 13.00

Måndag-torsdag 10.00 - 13.00

Fredag         10.00 - 14.00


* På GolfUppsala använder vi från och med 2021 oss av dynamisk prissättning, där 18 hål kostar från 300kr – 700kr beroende på veckodag och tidpunkt på dagen. Detta gör att du kan själv styra hur många rundor du får ut av ditt spelvärde. Når du taket på ditt spelvärde, kan du välja att köpa till ytterligare spelvärde till rabatterat pris.


Kontakt

869
914