Info Juniorer GolfUppsala

Välkommen till Junior & Elit GolfUppsala, Söderby & Edenhof. Här presenteras verksamheten för alla våra grupper från Golfskoj för dom minsta, hela vägen upp till Junior Elit för dem bästa juniorerna på GolfUppsala..

De yngre golfarna får en bra start på sin golfkarriär i vår träningsgrupp Golfskoj där syftet är att skapa en positiv och rolig första introduktion till golfen. Nästa steg är Knatte Future där syftet är att förbereda de juniorer som ännu inte har tagit Gröntkort att lyckas med detta. Vidare har vi Utvecklingsgruppen samt Junior Elit. Alla juniorträningar hålls på Söderby.

Junior Elit och våra utvecklingsgrupper håller igång året runt, genom träning i vår inomhushall. Golfskoj och Knatte Future startar sedan i början på maj månad när vi kör igång utomhus. Mer info om respektive träningsgrupp hittar du i de gula 'puffarna' längst upp på sidan.

Som deltagare i våra träningsgrupper har du möjlighet till rabatterade privatlektioner. Prata med en av dina tränare för mer information. 

Isabell Ekström & Fredrik Simonsson

Kontakt:
isabell.ekstrom@golfuppsala.se 
fredrik.simonsson@golfuppsala.se 


865
870
950