LET ACCESS SERIES, GolfUppsala Open

GolfUppsala Open will be played on the Soderby course in Uppsala between the 5th and the 7th of august

Denna vecka spelas GolfUppsala Open på GolfUppsalasSöderbybana. Tävlingen ingår i LETAS serien som är den officiella undertourenför damernas Europatour. Här spelar många av morgondagen stjärnor, totaltkommer ca 120 spelare till start. Vi är stolta över ett starkt internationelltstartfält med spelare från inte mindre än 16 länder bland andra Japan,Australien och Korea.

Totalt spelar damerna om en prissumma på 40 000 eurodär förstapriset är ca 65 000 kr. I startfältet hittar du många av de nyblivnasvenska proffsen samt många av våra lovande amatörer på juniorsidan. Mestmeriterad av amatörerna är fjolårssegraren Linn Grant som just nu är rankad somnummer 3 i världen bland tjejerna.

Från hemmaklubben deltar nyblivne proffset IsabellEkström som efter 4 år precis avslutat sina collegestudier i USA och nu siktarpå en karriär som golfare på heltid och lovande junioren Alicia Roth.

Tävlingen startar på torsdag och avslutas på lördag. Rangen mot 9 hålsbanan kommer att vara öppen för alla under perioden.

Åskådare är välkomna men vänligen respektera denuvarande Covid bestämmelserna och lokala skyltar som tex parkering underperioden.

Under tiden 4-7 aug har alla medlemmar i GolfUppsala möjlighet att spela på alla Upplandsbanor med 50% rabatt på greenfee. Men besök måste föranmälas minst 24 timmar innan till klubben för att överenskommelsen ska gälla. 


GolfUppsala Open avgjord! 21-08-07

Efter ett spännande särspel där hål 18 spelades 2 gånger mellan Sofie Bringner och Kajsa Arwefjäll stod till sist amatören Kajsa som segrare på GolfUppsala Open 2021. Vi gratulerar till segern. Hemmaklubbens spelare Isabell och Alicia slutade på 16de respektive 46 plats. Vi vill tacka tävlingsledning och funktionärer för en härligt och spännande helg på Söderby!

865
1361
1349