Årsavgifter 2021

Årsavgifterna för 2021 erbjuder Dig som medlem ännu större valmöjligheter att anpassa kostnaden till hur mycket golf Du spelar och när du vill och kan spela. Alla årsavgifter är uppdelade i en medlemsavgift och en spelavgift. Detta för att förenkla för alla att kunna utnyttja sitt eventuella friskvårdsbidrag från sin arbetsplats. I alla årsavgifter på 18-hålsbanan ingår numera också avgiften till vårt fina gym. Du får även använda slagplatserna utan golfsimulatorer inne i gymhallen(i mån av plats, golfgymnasiet och tränarna har företräde). Avgiften är fortfarande en av de lägre i distriktet, speciellt med tanke på att Du erbjuds spel på två toppanläggningar.

Vårt högt ställda mål är att leverera en av Sveriges bästa golfupplevelser. Dessutom vill vi att våra trogna medlemmar ska uppleva en bättre tillgänglighet av bokningsbara tider. För att lyckas med det har vi inför golfåret 2021 utökat antalet medlemskategorier, men begränsat antalet platser i varje kategori och begränsat antal rundor per medlem. Vad varje medlemskap innehåller kan du läsa om på följande sidor. Vi har också infört Primetime och Dynamisk prissättning av greenfee, allt för att bättre kunna balansera tillgängligheten för er medlemmar. 

2021 inför vi därför Sweetspots bokningssystem med Primetime*, för att garantera Dig bättre tillgänglighet och en större chans att boka de tider som Du vill spela på. Alla tider i framtiden bokas i Sweetspotappen, även all simulatorgolf på Söderby samt i den nya citybutiken kommer att bokas i Sweetspot. Mer information om hur du laddar hem Sweetspotappen och bokar tider hittar Du här
Gymbilder
865
870
920
921