Oktoberfesten 2020

Med anledning av den rådande situationen....

Först och främst, Välkomna till Oktoberfesten 2020!

Banan är i toppskick och den tyska menyn samt vädret ser kanon ut!

Men några viktiga förhållningsregler pga Covid-19:

RANGEN

Alternativet att stänga av rangen före tävlingen pga trängsel känns inte rätt men det krävs att ni som deltagare lovar att hålla avstånd samt respektera de regler som finns. Ser vi att det blir trängsel, stänger vi av rangen och skingrar er.Vi föreslår att ni värmer upp på 9-hålsbanan eller på andra sidan bäcken vid hål 18. Det viktigaste är att vi inte trängs på övningsområdet, banan eller i klubbhuset. Vänligen respektera detta under årets sista tävling. Tack!

INCHECKNING

Incheckning sker i god tid innan start och görs endast av lagledaren, denne betalar eventuella avgifter såsom greenfee och anmälningsavgifter för hela laget. Ni inom laget får göra upp det ekonomiska sinsemellan med swish eller dylikt.Vid incheckningen erhålls scorekort och reglerna/bansträckning (som även finns nedan).

SCOREKORT

Kom överens med era spelkamrater om ni vill byta scorekort eller om ni för ert eget kort. Viktigast är att det är tydligt vems score som finns på kortet. Stryk gärna över den scoren som ej är relevant. 

BANSTRÄCKNING

Banan spelas enligt nedan. Vanligtvis brukar det bli en överraskning vid incheckningen men i år är allt upp och ner pga Covid-19 så vi väljer att avslöja bansträckningen redan nu.

FLAGGAN OCH BUNKRARNA

Ni bestämmer själva om ni vill ha flaggan kvar i hålet medans ni puttar eller om ni föredrar att ta ur den. Likadant i bunkrarna, ni får gärna kratta och göra fint efter er men känns det olustigt så är det givetvis okej att strunta i krattningen. 

NEAREST 

Mäts från bollkant till hålkant.

LUNCH

Under ronden så bjuder Peter och Therese från Familjens Deli på en lunch med tyskt tema, till den så finns det kylda starkdrycker samt alkoholfria alternativ att köpa. Buffén äts under ronden mellan hål 9-10 eller mellan 18-1, klockan måste slagit 11.30 innan den är färdiglagad och det går under inga omständigheter att äta efter ronden. Lunchen ingår i anmälningsavgiften.

EFTER RONDEN OCH PRISUTDELNING

Vi ber er kolla genom er score redan på vägen från sista hålet och ser gärna att lagledaren lämnar in scorekortet så fort ni kommit tillbaka till klubbhuset.Åter igen, Covid-19 sätter stopp för prisutdelningen. Priser kommer därför att kunna hämtas fr o m tisdag 6 okt (då delar av prisbordet inte blivit levererat än), alla vinnare meddelas via mail.Vill ni samla laget och ta en kaffe efter ronden går det bra att göra detta vid borden utomhus alt i restaurangen vid de utplacerade borden. Tack för visad hänsyn!

Har ni frågor före tävlingen så sms:ar ni eller mailar mig på
0707-251907 alt johan.ahlen@golfuppsala.se
Uppkommer det frågor under tävlingen så slår ni en signal till numret ovan.

Vi ses på lördag!

865
870
980
1357