Restaurang Söderby Gård

Vid 18:e greenen finner Ni Söderbys klubbhus. I klubbhuset ligger restaurang ”Söderby Gård”. En fin samlingsplats med gamla anor från 1600-talet. Restaurangen serverar dagens lunch, 3-rätters middagar, Grab and Go rätter, catering och arrangerar allt från bröllop, disputationsmiddagar, privata fester och företagsarrangemang. Sammankomster som också ofta bokas med övernattning på Gårdens hotell ”Söderby Golf Lodge”. Söderby Gård erbjuder även aktiviteter som golf, femkamp och konferenser. Under vintertid dukas ett härligt julbord upp och underbart vackra och smakrika julkorgar finns till försäljning.
Välkomna!

Våra erbjudanden

Dagens Lunch

          Dagens Lunch serveras mellan 11.00-15.00                   Se menyn här

Grab & Go

Vill Ni ta med Er maten och äta hemma istället?Se menyn här


Konferens

Vi har prisvärda konferenspaket och all utrustning        som Ni kan tänkas behöva för en
lyckad konferens
Se konferenspaket här

Övernattning

På Gården finns ett trivsamt hotell.
      "Söderby Golf Lodge" Kombinera konferensen       
eller festen hos oss med övernattning!

Se hotellet här

Bröllop & Fest

Går Ni i bröllopstankar och söker den perfekta platsen för Er stora dag? Kom ut till Söderby Gård och titta på våra mysiga lokaler och träffa oss, så berättar vi hur vi på bästa sätt ser till att Er bröllopsfest blir allt Ni önskat Er. 
Läs mer


Femkamp

Kombinera Er fest eller konferens med tre-eller femkamps aktiviteter!
Se alla aktiviteter här

Golf

      Kombinera Er fest eller konferens med golf.     Se med info om Söderbys golfbanor här

Kiosk på 18 hålsbanan

På 18 håls banan finns en fin kiosk med allt från korv tilll godis och dricka
Se utbudet här

Roomservice

     Övernattar du på hotellet kan du få smörgåsar       
och dricka till rummet.
Se menyn här





team söderby gård

Jonaz Bergstrand

Jag har varit kökschef på Söderby Gård i 16 år . Tiden innan dess arbetade jag på Svenssons krogar i 9 år varav 4år som köksmästare i 5 av deras kök. När saluhallen var under uppbyggnad efter branden arbetade jag i Stockholm på b.la F12 och Mistral. Avslutade sedan på guldkanten. Jag har en stor passion för det asiatiskaköket samt att tillaga fiskrätter av alla dess slag. När jag är ensam hemma så äter jag gärna (i smyg) pasta med ost och hamburgerdressing på tub. Lagar jag inte mat så äter jag gärna härliga middagar och dricker gott tillsammans med vänner


Jörgen Persson 

Jag arbetar som kock på Söderby Gård sen några år tillbaka. Jag började jobba som kock på en dansrestaurang i skåne 1974 och arbeta även på Tylösandshavsbad innan jag flyttade till Uppsala under tidigt 80-tal.I 25år arbetade jag på olika stjärnkrogar i Stockholm, b.l.a operakällaren, Eriks och Riche.Jag har även drivit eget och har utlandserfarenhet i Frankrike, Nordamerika samt Japan. Fisk, skaldjur och vilt är något som jag tycker är det roligaste att tillaga men själv äter jagväldigt gärna inälvor. Jag tycker att det är viktigt med motion och träning så mig ser ni ofta fara förbi på cykel överbanvallen till jobbet. Jag har en stort intresse av att resa i Europa och dess historia.

Elin Borg

x

Magnus Björkman

x

1035
1043