INFO TaylorMade Performance Lab

Det finns numera fyra TaylorMade Performance Labs i Europa: Kölner Golf Club i Tyskland, Golf Santander utanför Madrid, och anrika Wentworth Golf Club utanför London. På Sveriges nationaldag i strålande sol invigdes den fjärde studion , hos oss på Söderby Golf! TaylorMade Performance Labs förenar golfspelaren, instruktören och avancerad teknik för att kunna leverera den bästa custom fitting servicen på marknaden. Det här är något som TaylorMade har varit i framkant med under en längre tid och nu har man utvecklat sin produkt ännu mer och i deras Performance Labs kan man mäta i princip allt i din sving för att sedan välja de klubbor som passar just för dig.

Den stora skillnaden mellan ”vanliga” Custom Fitting studios och Taylor Mades Performance Lab är en teknologi som kallas ”Gears” som är ett kroppspårningssystem där golfaren tar på sig en dräkt med ett antal punkter på som gör att man kan mäta och analysera en golfsving exakt in i minsta detalj. Gears drivs av sju 1,7 mexapixelkameror som tar 360 bilder per sekund och alla dessa bilder blir en film i 3D-format där man kan se alla detaljer av en golfares svingrörelse. GEARS-data i samband med det senaste i Trackman Launch Monitor Technology för att mäta allt som ska mätas gör det sedan möjligt för TMPL-att bestämma den optimala kombinationen av klubbhuvud, skaft, grepp, vikt för golfspelaren.

Custom fitting passar för alla och golflivet blir onekligen lite enklare om man har de rätta verktygen. Istället för att anpassa dig till dina klubbor, låter du klubborna anpassa sig till dig!

Boka här eller ring Receptionen på Söderby Golf: Tel 018-100200

 VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA BOKNINGSSIDA FÖR TAYLORMADE STUDION PÅ SÖDERBY.


DU KAN OCKSÅ BOKA DIN TID FÖR CUSTOM FITTING GENOM ATT RINGA TILL RECEPTIONEN PÅ SÖDERBY: TEL 018-100200


Det finns även presentkort att köpa i receptionen välkommen!

865
952
1333