Taylormade Performance Lab

Det finns numera fyra TaylorMade Performance Labs i Europa: Kölner Golf Club i Tyskland, Golf Santander utanför Madrid, anrika Wentworth Golf Club utanför London, och hos oss på Söderby Golf. TaylorMade Performance Labs förenar golfspelaren, instruktören och avancerad teknik för att kunna leverera den bästa custom fitting servicen på marknaden.

Den stora skillnaden mellan ”vanliga” Custom Fitting studios och TaylorMades Performance Lab är en teknologi som kallas ”Gears”. Gears är ett kroppspårningssystem där golfaren tar på sig en dräkt med ett antal punkter på som gör att man kan mäta och analysera en golfsving in i minsta detalj. Gears drivs av sju 1,7 megapixelkameror som tar 360 bilder per sekund och alla dessa bilder blir en film i 3D-format där man kan se alla detaljer av en golfares svingrörelse. GEARS-data tillsammans med data från Trackman Launch Monitor gör det möjligt för TMPL-att bestämma den optimala kombinationen av klubbhuvud, skaft, och grepp för golfspelaren.

Custom fitting passar för alla och golflivet blir onekligen lite enklare om man har de rätta verktygen. Istället för att anpassa dig till dina klubbor, låter du klubborna anpassa sig till dig!

    

            


Priser: 

- 3D endast klubba (60min) 995:-
- 3D helkropp + klubba (120min) 1995:-


Du kan också boka Din tid i receptionen på Söderby Tel 018-100 200

Det finns även presentkort att köpa

Varmt välkommen!


865
952
1333