Lektioner, Gröntkort & Customfitting

Välkommen till vår nya bokningssida. Här hittar du hela vårt utbud av lektioner och kurser och mycket mer som hjälper dig utveckla ditt golfspel. I menyn ovan går du enkelt in och bokar önskad kurs/lektion. Hjärtligt välkommen!

Bokningsdelen har nu blivit betydligt mer överskådligt och lättbokad. Du kan enkelt se och sortera i utbudet av kurser lektioner etc och vi lägger kontinuerligt ut nya kurser och lektioner så att du har mycket att välja på för att utveckla ditt spel.

En av många nyheter är att vi kommer ha flera temakurser än tidigare och vi har även separat bokningsdel för customfitting vilket varit efterfrågat. Om du inte hittar en tid som passar kan du alltid kontakta oss tränare direkt. Vi har också utvecklat våra grönakort kurser där vi har ett väldigt stort utbud. Här lägger vi ut nya kurser hela tiden.

Lektioner 2021

25 min

50 min

120 min

Sving eller närspel

Sving eller närspel

Spellektion 6 hål

450:-

750:- (extra pers 100:-)

1200:- (extra pers 200:-)

Tips!
När du köper GolfUppsalas Klubbkort som är vår stora breddsatsning för alla våra medlemmar får du vansinnigt billiga rangebollar och fantastiskt prisvärd träning (Temakurser) med tränarteamet och mycket mer.

Lektionspaketen kan du köpa i receptionen.

Lektionspaket Small, 3x25min

Lektionspaket S/M, 5x25 min

Lektionspaket Medium, 3x50 min

Lektionspaket Large, 5x50 min

Lektionspaket XL, 8x50 min

 

Sving & närspel

 

Sving & närspel

Sving & närspel

Sving & närspel

Plus 9 hål spellektion

1 075:-

1 745:-

1 745:-

2 895:-

5 495:-

 

GolfUppsala

På både på Söderby och Edenhof har vi tak över ett antal mattor på rangen. Nybyggda närspelsområden på respektive anläggning gör att det finns mycket goda möjligheter att vässa sitt närspel. Det nya övningsområdet på Söderby är ett av Sveriges största, med en övningsgreen på drygt 2500 m2. Här kan du träna de flesta lägena du upplever på banan.

Vi har två Studios på Söderby, Callaway Studion och Taylormade Performance Lab. I våra studios använder vi oss av den absolut senaste tekniken, Flightscope (bollradar) och SvingCatalyst (Videoanalys) i Callaway studion och Trackman och Gears (3:d system) i TaylorMade studion. Allt för att hjälpa dig som medlem med både sving och klubbor.

Tränarteamet består av Fredrik Almskoug, Thomas Sjöberg, Fredrik Hedlund. Alla tre är självklart PGA utbildade och har mycket stor erfarenhet både som spelare och tränare. Under 2021 utökade vi tränarteamet med Fredrik Lindgren som fortfarande är aktiv tourspelare som också har ett gediget kunnande inom alla delar inom golfen.

Hjärtligt välkommen till en ny säsong önskar tränarteamet!

865
952