GolfUppsala Performance Center

Välkommen till GolfUppsala Performance Center. Här hittar du hela vårt utbud av lektioner och kurser och mycket mer som hjälper dig utveckla ditt golfspel. I menyn ovan går du enkelt in och bokar önskad kurs/lektion. Hjärtligt välkommen!

Du kan enkelt se och sortera i utbudet av kurser, lektioner, etc. Vi lägger kontinuerligt ut nya kurser och lektioner så att du har mycket att välja på för att utveckla ditt spel. Nedan kan du läsa mer om 2024 års utbud av lektion & kursverksamhet mm.

Nyheter

En av årets många nyheter är att vi kommer ha flera temakurser och säsongsträningsgrupper (Next Level) än tidigare. Vi har även en separat bokningsdel för customfitting vilket har varit efterfrågat. Hittar du inte en tid som passar dig kan du alltid kontakta tränarteamet direkt. Vi har också utvecklat våra grönakort kurser där vi har ett väldigt stort utbud, och vi lägger ut nya kurser och lektioner hela tiden.

Privatlektioner

Vill du slå längre, rakare, förbättra bollträffen eller utveckla ditt närspel? Hos oss hjälper vi dig att ta din golf till högre nivåer. Du väljer helt själv vad du vill träna på, närspel, sving, puttning, fysträning eller något mer specifikt. För att få till ett snabbare och bättre resultat är det bra med kontinuerlig uppföljning. Då kan det vara värt att ta ett lektionspaket som blir mycket prisvärt. År 2024 är det dags! Gör detta till ditt bästa golfår någonsin. Hjärtligt välkommen!

Läs mer   Boka

Next Level

Under vår/försommar så startar flera av våra populära sommar träningsgrupper 'Next Level'. Har du gått och väntat på hur du kan nå din fulla golf potential? Då är Next Level grupperna något för dig. Dessa grupper tränar med Pro under säsongen mellan 4-10 gånger beroende på vilken grupp du anmäler dig till.  Under träningarna så slipar vi på det viktiga grunderna och tekniken i svingen, närspelet, och puttningen.

Grönt kort kurser

Vi erbjuder dig som vill börja spela golf en av landets bästa grönt kort kurser. Kurserna vi erbjuder är anpassade för alla, oavsett ålder och grundkunskap. Kurserna är alltid på vardagskvällar och helger så att man oftast hittar någon kurs som passar. Tillsammans med det nya förenklade sättet att ta 'grönt kort' erbjuder GolfUppsala mängder av extra utbildning efter din grundkurs med såväl teknik som teori. 

Läs mer   Boka

Temakurser

Den stora fördelen med våra populära temakurser är att du erhåller kvalitativ träning med pro för en väldigt liten peng från (160:-/pers) för 55 minuters träning om man har klubbkortet (320:- utan). Normalt är man max 6-8 deltagare för att alla deltagare skall få bästa tänkbara träning. Varje temakurs har olika teman som närspel, sving eller puttning där vi aktivt arbetar med att utveckla tekniken och förståelsen för hur slagen skall utföras.

Läs mer   Boka

Customfitting

Är du sugen på nya klubbor är customfitting det bästa valet. Då får du möjligheten att prova flera typer av klubbor med olika skaft och egenskaper. Till vår hjälp så har vi avancerad utrustning som tillsammans med vår expertis hjälper dig ta rätt beslut bland alla klubbor. På Söderby har vi idag två studios, Callaway Studion och TaylorMade Performance Lab och I vår Citybutik finner ni ett större urval av klubbmärken. Ni bokar er custom i City på 018-100 200

Boka Callaway   Boka Taylormade

Juniorverksamhet

Vi riktar oss till alla juniorer oavsett ålder och ambitionsnivå. Hos oss hittar du flera grupper för olika åldrar och hcp nivå, hela vägen från liten knatte till fullfjädrad tourspelare. Vår filosofi är att golf skall vara roligt, att man får känna gemenskap och samtidigt ges möjlighet att utveckla sitt eget spel i en fantastisk miljö. På GolfUppsala har vi en av Sveriges bästa träningsanläggningar där vi dessutom har en stor inomhushall för golf och gym. Hjärtligt välkommen!

Läs mer   Boka

Klubbkortet 2024

Klubbkortet är GolfUppsalas stora breddsatsning för alla medlemmar som ger dig vansinnigt billiga rangebollar och fantastiskt prisvärd träning med tränarteamet privat och i grupp och mycket mer. Alla typer av kort är personliga och säljes i receptionerna på City, Söderby och Edenhof. Alla kort är kalenderårsbaserade och personliga och gäller på rangen endast under GolfUppsalas normala golfsäsong. Våra mest vanliga kort är Classic och VIP som nästan hälften av alla våra medlammar köper. Här kan du läsa mer om vilket kort som passar dig bäst.

Företagsgrupper

Många företag erbjuder idag friskvårdsaktiviteter som personalen kan göra tillsammans. Hos oss har vi idag ett 20 tal företag som vi har veckovis träning med eller som vi gör enskilda personaldagar med. Båda koncepten har varit väldigt uppskattade där man kör vidare från år till år. 

Om man väljer att erbjuda veckovis träning så rekommenderar vi 8 träningstillfällen á 1h. Normalt är man max 8 pers för att alla deltagare skall få bästa tänkbara träning. Varje träning har olika teman som närspel, sving, metalwoods mm, där vi aktivt arbetar med att utveckla tekniken och förståelse för hur slagen skall utföras och hur du skall träna för att nå dina mål. Kostnad enligt ö.k och antal deltagare. Man kan även erbjuda en ren grönt kort utbildning endast för anställda inom samma tidsram.

Väljer du att ha en personal eftermiddag på GolfUppsala så kan alla vara med (även de som inte spelar). Antingen börjar man med en lunch eller så startar vi med att ha ett rangepass i ca 1h med någon från tränarteamet och går igenom alla grunder och tränar på dessa. Vi går samtidigt runt och hjälper alla deltagarna med just deras sving. Efter passet kan hela styrkan spela på niohålsbanan (tex scramble) och sedan avsluta med prisutdelning och sen lunch/middag. Ring gärna så berättar vi mer. Hjärtligt välkommen!

Tränarteamet

Tränarteamet består av Fredrik Almskoug, Isabell Ekström, Fredrik Hedlund, och Fredrik Simonsson. Läs mer om våra tränare.

Kontakt:
Fredrik Almskoug tel: 0707-630188 e-post: fredrik.almskoug@golfuppsala.se
Fredrik Hedlund tel: 0706-583151 e-post: fredrik.hedlund@golfuppsala.se
Isabell Ekström tel: 0704-225370 e-post: isabell.ekstrom@golfuppsala.se
Fredrik Simonsson tel: 0730-561482 e-post: fredrik.simonsson@golfuppsala.se

Hjärtligt välkommen till en ny säsong önskar Tränarteamet!

865
952