W-touren 2022

W-TOUREN SPELAR VI VARJE ONSDAG från det banorna öppnat för spel, med några få undantag.

W(in)-touren är en populär och trevlig tävling som värnar det sociala umgänget och vänder sig till nya som gamla golfare liksom låg-och höghandicapare.W(in)-touren spelas som slaggolf i en herr- och en damklass. Vi spelar varje onsdag, med undantag för eventuell kollision med annat arrangemang, se tävlingar under Min golf. Vi spelar in i oktober så länge banan och vädret tillåter. Eventuellt gör vi något gästspel till en annan bana. Vid gästspel meddelas detta vid deltävlingarna och på hemsidan. Eventuella gästspel framgår ej av spelprogrammet. Om någon tävling måste flyttas eller ställas in p.g.a företagsgolf eller dåligt väder meddelas detta på hemsidan.

Tävlingsinformation

Vi har kanonstart kl. 08:34 (08:25 för första boll från hål 1). Anmälan senast tisdag kl. 18:00 dag före speldag på 'MIN GOLF'.

  • Herrar spelar från tee 59/GULD och Damer från tee 49/GRÖN. Herrar 70 - 75 år får välja att spela från tee 54/BLÅ. Herrar 75+ får om så önskar spela från tee 49/GRÖN. Önskemål anges vid anmälan.
  • Då vi har kanonstart skall priser hämtas på speldagen, personligen eller av utsett ombud. Ej hämtat pris återgår till prisbordet.
  • Vi spelar W-touren på Edenhof och Söderby, se kommande spelprogram, och eventuellt på en annan bana i samband med eventuellt gästspel. Spelprogrammet finns på hemsidan direkt under denna sida.
  • Anmälan på 'MIN GOLF' senast tisdag kl. 18:00 dag före speldag.  Anmälningsavgiften är 30:- kr för 54-hålsmedlemmar och betalas före start på tävlingsdagen.
  • Betala gärna med swish till 070-3858415 (Bo Bengtsson). För icke 54-hålsmedlemmar gäller tävlingsgreenfee. Startlista finns på 'MIN GOLF' senast tisdag kl. 22:00. Starttid och starthål sänds även per e-post när startlistan publiceras.

Tävlingen är öppen för alla med exakt handicap, dvs från plushandicap till 54,0 (observera att de nya handicapreglerna började gälla den 1 mars 2020) och startavgiften är 30:-. De som inte är 54-håls-medlemmar i GolfUppsala betalar tävlingsgreenfee i receptionen. Priser delas ut i relation till antalet deltagare. Pris skall hämtas personligen eller av utsett ombud på speldagen. Ej uthämtat pris återgår till prisbordet. Varje tävlingsdag lottas ett pris ut som måste hämtas personligen, ombud godkänns ej.

Resultaten lägger vi in på GIT. Ni hittar resultatlistorna på 'Mina Sidor' under www.golf.se

Ansvarig tävlingsledare är Bo Bengtsson (070-3858415) med bisittare.

Välkomna
OM-kommittén

 

865
870
1123
1142