ARTICLE
2711
57989f461dbcc9a1bde758f4e5b3f685
Tillbaka (UPD: 2019-07-15 16:42:32)

Välkommen till Svensk Golf Garmin Tour 6 Juli på Söderby!

Välkommen till Svensk Golf Garmin Tour!

 Utöver högklassiga prisbord tillsammans med våra partners kvalificerar sig de bästa lagen till semifinalen i Sverige. Efter vad som brukar bli en knivskarp gallring i semifinalen kommer fyra lag att kunna se fram emot en fantastisk final utomlands!

Förra året kvalade 648st scramblelag och vi kunde otroligt nog gratulera fjolårets vinnare igen! Linus Kjellberg, Niclas Frahmer, Fredrik Gylleblad och Rasmus Kautto (bild ovan) från Öijared Golfklubb kan återigen titulera sig som sveriges bästa scramble lag. Kvalet gick av stapeln på 14st anläggningar och 27st deltävlingar.

SVENSKA GOLF GARMIN TOUR 2019

Nytt år med nya möjligheter!

Vi vill nu bjuda in till en av Sveriges roligaste Tourer med spelformen Texas Scramble i fyrmannalag. Utöver högklassiga prisbord tillsammans med våra partners kvalificerar sig de bästa lagen till semifinalen i Sverige. Efter vad som brukar bli en knivskarp gallring i semifinalen kommer fyra lag att kunna se fram emot en fantastisk final utomlands. Med andra ord finns det goda skäl att börja slipa på laguppställningen redan nu. Vi har några nya anläggningar som medarrangörer 2019 så förhoppningsvis får vi möta båda nya och bekanta ansikten på någon av de nedanstående deltävlingar.

Hoppas att vi ses!
Oskar Åsgård, chefredaktör Svensk Golf

Om tävlingen

Med Svensk Golf Tour vill vi skapa härliga golf-fester runtom i landet och vi siktar därför på dubbla shotgunstarter på varje anläggning. Varje shotgunstart är en enskild kvaltävling med eget prisbord. Spelformen texas scramble är vald för att vi vill ge er alla en chans att vara med då vi tycker att deltagandet är primärt och resultatet sekundärt. Totalt arrangeras 28 deltävlingar på 14 anläggningar och det vinnande laget från varje kval spelar därefter semi-final på anläggning i Sverige. Från semifinalen kvalar sig fyra lag vidare till finalen som avgörs utomlands.

Startavgift: 250kr/pers (1000kr/lag) exklusive ev greenfee om du ej är medlem på aktuell bana.

Anmälan: via Min Golf på Svenskgolf.se alternativt hos respektive klubb.

Spelform:
4-manna Texas Scramble med Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp, enligt den nedladdningsbara filen nedan:

Svensk Golf Garmin Tour 2019 – Tävlingsbestämmelser

Posten senast uppdaterad 15 jul 2019 kl. 16:42

51