Medlemsavgifter 2019

Medlemsavgifterna för 2019 kommer att erbjuda Dig som medlem många valmöjligheter att anpassa kostnaden till hur mycket golf Du spelar. Vi har också flera attraktiva medlemsformer för familjer och yngre golfare som inte längre är juniorer.

För Dig som vill ha obegränsat spel under 2019 kommer höjningen vara endast 50 kr och avgiften är fortfarande en av de lägsta i distriktet, speciellt med tanke på att Du erbjuds fritt spel på två toppanläggningar. 

Även 2019 har Du möjligheten att för ett mycket lågt introduktionspris kunna lägga till medlemskap på vårt nya gym för endast 400 kr. För dig som inte är medlem på golfanläggningen kommer priset för medlemskap på gymmet att vara 2 400 kr.  Detta erbjudande gäller endast dig som är seniormedlem i följande kategorier: 1, 2, 3, 4 och 5.

Genom att vi nu kan erbjuda medlemskap på gymmet kan du som medlem erhålla friskvårdsbidrag från din arbetsgivare (beroende på om din arbetsgivare erbjuder denna förmån) för den delen av årsavgiften som avser gymmet (2 400 kr). Tecknar Du medlemskap på gymmet får Du även använda slagplatserna utan golfsimulatorer inne i gymhallen. (i mån av plats, golfgymnasiet och tränarna har företräde).
Klicka här för att ladda hem blankett för delbetalning.

870
920
921