Medlemsförmåner

Vi försöker att skapa förmåner till GolfUppsalas medlemmar på en rad olika sätt. Såväl när detta gäller träningsmöjligheter, spelmöjligheter på andra klubbar med mera.

10% rabatt på Gå & Löpkliniken


Klubbkortet

Klubbkortet är GolfUppsalas stora breddsatsning för alla medlemmar som ger möjlighet till träning individuellt eller i grupp till rimliga kostnader. Alla typer av kort säljs i inomhushallen under vintersäsongen samt i receptionen på Söderby och Edenhof from april 2017


Söderbys minibuss

Behöver du låna en minibuss för golfresa i vår, skidresa i vinter eller för att åka till julbordet så kan man som medlem nyttja GolfUppsalas minibuss. Bussen rymmer 9 personer plus golfutrustning för dessa. (Av dessa åker 8 bekvämt).

Priser

  • Under dagen: 45 kr/mil
  • 1 dygn: 700 kr + diesel
  • Weekend (3 dygn): 1800 kr + diesel
  • 1 vecka: 3 500 kr + diesel
Bussen kan endast nyttjas av medlem vid GolfUppsala.

Bokning av bussen

Bokning av bussen sker genom att kontakta Jan Högström på jan@soderbygolf.se alt. 018-430 19 77

Samarbete med andra klubbar

GolfUppsala har för närvarande följande samarbetsavtal.

Upplandsgreenfee

Se UGF s hemsida för uppdaterad information rörande Upplandsgreenfee, i princip har GolfUppsalas medlemmar 25% rabatt på vardagar före kl 13.00 på de flesta klubbarna i Uppland.
Se listan här.

Övriga samarbeten

Klara samarbeten för 2017 med Frösåker G&CC, Orresta Golf, Älvkarleby GK, Bråvikens GK samt Öregrunds GK . Medlemmar betalar halv greenfee måndag till torsdag samt fredag före kl.12.00.
870
925