Pro Fredrik Almskoug

Fredrik har en gedigen karriär som spelare och tränare där han fått möjligheten att utbilda sig genom hela den sk "svenska modellen" Han har spelat golf i 35 år och har spelat på tourerna både i USA och Europa. Från -93 har Fredrik arbetat som PGA tränare och har genom åren haft en flera uppdrag i Sverige och Europa.

Personligt
Jag började spela golf som 8 åring på Tylösand i Halmstad. Tidigt förstod jag att jag skulle fastna för golfen. Det var roligt och jag älskade miljön runt klubben med positiva människor.

Vad kan jag då göra för din golf? Alla människor är unika och min utmaning är alltid att möta dig på din nivå med dina ambitioner, mål och fysiska förutsättningar för att nå bättre golf. Tillsammans går vi igenom vart du vill komma och hur samt tar fram en plan för hur vi på bästa möjliga sätt skall utveckla din golf.

Jag brinner för sporten golf. Det är underbart att se när 10 öringen trillar ner efter en lektion, när hoppet och glädjen om lägre hcp åter infinner sig hos eleven. Lika härligt är det att se våra medlemmar och gäster skratta och trivas på banan och runt klubbhuset.

Som golfare blir du aldrig fullärd oavsett nivå. För att utvecklas som människa och instruktör deltager jag på flera utbildningar varje år. Att få lära sig mer och ta del av nya rön är ohyggligt kul och utvecklande.

Det som intresserar mig mest inom yrket är människorna. Alla är vi olika lär oss saker på olika vis. Min största utmaning är att hjälpa dig hitta ditt sätt att för att utveckla din golf. Med stor entusiasm och ett positivt sätt kommer jag tillsammans med dig ta din golf i rätt riktning.

En slogan värd att beakta: Att träna mycket är inte det viktigaste. Det är att träna med kvalité som ger resultat.

Fredrik Almskoug

868
911
1003