Gå & Löp-Golfen är på paus..

Tillsvidare råder det tävlingsförbud i Golfsverige och det gäller även för tävlingar så som Gå & Löp-Golfen. Därför är vi tvungna att avvakta med Gå & Löp-Golfen tills vi får nya besked från Svenska Golfförbundet,


Resultat per omgång och eclectic hittar ni på golf.se


Gå & Löp-Golfen 2020

Välkomna till en ny säsong med Gå & Löp-Golfen!Gå & Löp-Golfen är inte någon allmän sammankomst utan en tävling som går under V.S.O.P (Valfri start och partner) så därför kommer Gå & Löp-Golfen spelas som vanligt. 

Den enda förändringen vi gör är att ta bort anmälningslistan i receptionen. Betalning sker som vanligt i receptionen och scorekortet lämnas in efter ronden, när scorekortet är inlämnat räknas det som anmälan.

Vi startar första omgången den 6 maj och det är som bekant valfri starttid och partner som gäller. 
Efter ronden lämnar ni in scorekorten i ”greenfeeluckan” och morgonen efter så sammanställs tävlingen och resultatet presenteras.


Spelas varje onsdag förutom under vecka 28 (Edenhof-veckan). Startar måndagen den 6 maj och avslutas onsdagen den 9 september. Totalt 18 veckor!


Eclecticen löper på som vanligt och du vet väl att dina chanser att vinna Eclecticen över hela året blir större om du medverkar vid många tillfällen.


Sponsor för tävlingen är Gå & Löp-Kliniken och samtliga priser hämtas ut tidigast dagen efter hos dem på Bangårdsgatan 5B i Uppsala.


Priser delas ut till 1:an, 2:an och 3:an vid varje speltillfälle. 1:an vinner presentkort på 300kr, 2:an vinner presentkort på 200kr och 3:an får en fin pikétröja. Priserna hämtas hos Gå & Löp-Kliniken på Bangårdsgatan 5B i Uppsala. Blir det färre än 5 deltagare så delas endast pris ut till vinnaren. 


Glöm ej! Även i år blir det en scratchklass i eclecticen vilket ger låghandicaparen en större chans att vinna.


De vanliga reglerna:


  • Herrar spelar 59 (Guld) tee och Damer 49 (Grön) tee
  • Max-hcp som får tillgodoräknas är 36,0
  • 1 klass
  • Spelformen är Slaggolf
  • Startavgiften om 50kr erläggs i receptionen innan start
  • Ingen föranmälan krävs
  • Markören behöver inte deltaga i tävlingen
  • Scorekortet lämnas i greenfeelådan alt i receptionen direkt efter ronden.

Nyhet 2019, men gäller även 2020.

  • Nu finns möjlighet för alla att åka golfbil, oavsett om du har intyg eller bara vill åka för bekvämlighetens skull.
  • Om det är trångt att starta på 1:an så ger vi i år tillåtelse att starta på hål 10, men endast om det inte stör de som startade på 1:an. Ett godkännande från receptionen krävs.Varmt välkomna hälsar


Johan Ahlén, Edenhof Golf

Jonny Blom, Gå & Löp-Kliniken
Är du intresserad av ortopediska inlägg och fotbäddar? Eller har du funderingar om eventuella smärtor och skador? Då kan du få hjälp av våra ortopedtekniker i Uppsala. Vid besök hos våra ortopedtekniker behöver du boka en tid. Bokningen kan du göra på plats i butik, via telefon eller direkt här på webben.

 


Ring för att boka tid med våra ortopedtekniker, 018 – 15 14 13, eller boka en tid via vårt webbokningssystem.


865
870
980
993