Pro Fredrik Almskoug

Fredrik har en gedigen karriär både som spelare och tränare. Med 6 år på tourerna i främst Europa men även USA och mängder med PGA utbildningar så är erfarenheten stor. Han har spelat golf i 45 år och arbetar som PGA tränare sedan -93 där han genom åren haft flera uppdrag i Sverige och Europa.

Om Fredrik

Vad kan jag då göra för din golf? Alla människor är unika och min utmaning är alltid att möta dig på din nivå med dina ambitioner, mål och fysiska förutsättningar för att nå bättre golf. Tillsammans går vi igenom vart du vill komma och hur samt tar fram en plan för hur vi på bästa möjliga sätt skall utveckla din golf.

Jag brinner för sporten golf. Det är underbart att se när 10 öringen trillar ner efter en lektion, när hoppet och glädjen om lägre hcp återinfinner sig hos eleven. Lika härligt är det att se våra medlemmar och gäster skratta och trivas på banan och runt klubbhuset.

Som golfare blir du aldrig fullärd oavsett nivå. För att utvecklas som människa och instruktör deltager jag på flera utbildningar varje år. Att få lära sig mer och ta del av nya rön är ohyggligt kul och utvecklande.

Det som intresserar mig mest inom yrket är människorna. Alla är vi olika lär oss saker på olika vis. Min största utmaning är att hjälpa dig hitta ditt sätt att för att utveckla din golf. Med stor entusiasm och ett positivt sätt kommer jag tillsammans med dig ta din golf i rätt riktning.

En slogan värd att beakta: Att träna mycket är inte det viktigaste. Det är att träna med kvalité som ger resultat.

Fredrik Almskoug

Jag började spela golf som 8 åring på Tylösand i Halmstad. Tidigt förstod jag att jag skulle fastna för golfen. Det var roligt och jag älskade miljön runt klubben med positiva människor.

865
868
911
1003