Våra Driving Ranges
Söderby

På Söderby hittar Du en av Sveriges största drivingranges. Här kan Du träna från båda hållen på den över 500 meter långa rangen. Våren 2009 öppnades Söderbys nya golfakademi med en studio som har 2 mattor + ytterligare 6 mattor under tak. Skandinaviens enda TaylorMade Performance lab finns även här sedan 2019. En stor puttinggreen och närspelsområde på över 3000 kvadratmeter finns på andra sidan klubbhuset. 

Toptracer

På Söderby och sidan närmast klubbhuset finner ni även numera Toptracer, en teknologi som gör träningen på rangen mycket roligare! Toptracer kan användas till träning där man kan få ut exempelvis, carry, total längd, ballspeed och launch angle. Viktigt information och det hjälper att veta hur långt varje klubba i bagen faktiskt går. Det går även att spela banor och då kan man välja mellan några av världens mest kända banor och sedan kan man utmana sina kompisar i närmast flagg eller längsta drive. Detta är bara några av de olika sakerna man kan använda Toptracer till som gör träningen mer effektiv och roligare. 

Toptracer är gratis att använda. Man kan spela som gäst eller skapa ett konto vilket också är gratis. Det går att förboka en plats i Toptracer på rangen för 50kr/30min men det fungerar även med drop-in så länge det finns lediga platser. Plats i Toptracer bokas via Sweetspot. 

Edenhof

På Edenhof hittar Du en mycket bra drivingrange där Du slår från mattor. Här finns också en stor puttinggreen och en närspelsgreen med sandbunker. Även här finns det 6 utslagsplatser under tak.

Alla rabattkort gäller endast under normal golfsäsong, ca 10 april - 24 oktober

Varmt välkomna!

865
866
901