Veckans partner, Joakim Hellström, Mediahelp

År 2008 startades Mediahelp. Målet var att driva en digital mediabyrå som ”driver” trafik till kundernas digitala marknadsplatser. Mediahelp har vuxit och fortsätter att växa. Just nu söker man nya medarbetare.

Th. Joakim Hellström  tv. Linus Kronberg
Text och bild Ulf Pettersson

Först görs en analys av befintligt sökbeteende och en identifiering av målgruppen.  Därefter utförs en upphandling utifrån den framtagna strategin. Mediahelp söker de mest kostnadseffektiva lösningarna och avslutar alla ineffektiva avtal.

Uppföljning sker där kravställer lösningar och följer upp investeringarna. Tillsammans med kunderna arbetar man med löpande rådgivning och analys. Uppföljning och analys dokumenteras och överlämnas till kunden.

Mediahelp ägs av 3 personer i ålder 28-36 år. Man har i dagsläget 11 medarbetare och bland dem är 4 golfare!

Huvudinriktningen är att jobba med små och medelstora lokala företag. Avtalstiden är i huvudsak ett år men man jobbar också med enstaka kampanjer.

Joakim spelar 50 rundor per år och har 5,5 i hcp. Tidigare kunde han spela upp emot 120 rundor per år. Han startade sin golfkarriär på Edenhof 1998. Joakim har gjort en HIO på Upsala GK. Förutom golfen har han ett stort idrottsintresse.På bilden ser vi förutom Joakim också Linus Kronberg. Linus är säljare och var lagkapten i det vinnande laget, Matchstege lag 2015.

Joakim Hellström:
Ålder: 30 år 
Hcp: 5,5
Familj:Sambo
Bästa klubban: Driver

869
1214
1260