Baninformation Edenhof

Utmanande mästerskapsbana och trivsam familjebana på samma anläggning.

Banan rankades 2009 och 2010 av Golf Digest som Upplands fjärde bästa bana.

Golftider bokas på Sweetspotappen eller alternativt via telefon på 018-100 200

Medlemmar kan boka speltid 14 dagar före speldag
Gäster kan boka speltid 7 dagar före speldag.
Den som önskar boka ännu tidigare kan göra det mot en bokningsavgift om 100 kr/spelare. För greenfeegäster dras avgiften av vid betalning av greenfee.

Incheckning skall ske i receptionen senast 15 minuter före bokad starttid, annars kan starttiden erbjudas någon annan.

Bokningsregler

Man kan endast boka en tid per dag, finns det plats kan man boka en ny tid efter man spelat färdig sin runda.

Greenfeegäster som vill boka en extra runda i förväg kan göra det mot en extra avgift på 200 kr /person, finns det plats kan man kostnadsfritt boka en ny tid efter man spelat färdigt sin runda.

Regler för avbokning och ”No Show” på GolfUppsala

De nya reglerna gäller för både medlemmar och gäster och gäller från och med 2018-07-01.

Visst är det tråkigt om man inte får en speltid för alla tider redan är bokade! Ännu tråkigare är det om banan sedan står tom för de som bokat inte dyker upp eller bokar av alldeles för sent för att någon annan skall hinna få tiden.

Under 2017 räknar vi med att cirka 22 % (över 9 000 ) av alla bokade starttider försvann på detta sätt vilket är en katastrof för både andra spelare och anläggning. För så är det tyvärr! ofta är banan fullbokad och vi har tackat nej till bokningar men står i slutändan med en tom starttid när den/de som bokat inte kommer till start eller bokar av i sista sekunden.

Därför gör vi nu precis som tandläkaren, doktorn, bilbesiktning m.fl, vi tar ut en avgift för de som inte kommer. OBS!!!!! Detta gäller både gäster och medlemmar.

Avbokningsreglerna är följande: Avbokning måste göras senast 24 timmar innan spel annars debiteras/faktureras en ”no show/avbokningsavgift på 200 kr per person.

OBS! för att slippa avgiften måste alla checka in i receptionen före start. Ni som går ut innan receptionen öppnar på morgonen måste komma in efter rundan för att registrera Er!

Detta gäller alla helgdagar under de tider som receptionen är öppen. Med andra ord är det inte heller tillåtet att boka en 4-boll och bara 2-3 personer dyker upp, då debiteras 200:-/person för de som inte dyker upp. Om man åker buss kan man ju inte heller kräva att sätena bredvid ska vara tomma.

Syftet med detta är inte att få in pengar, utan att få folk medvetna om situationen. I botten finns det nog förståelse för att vi måste ta till de här åtgärderna för att öka antalet bokningsbara tider.  

Vi respekterar självfallet att sjukdom och andra oförutsedda händelser kan inträffa och tar hänsyn till detta inför en eventuell debitering av ”No show-avgift”. Självklart kommer vi även ta hänsyn till om vädret inte gör det lämpligt att spela golf, tex vid kraftigt regn eller åska. Kontakta oss därför ALLTID om du inte kan utnyttja din bokade starttid, även om det är mindre än 24 timmar i förväg. Detta gäller både gäster och medlemmar. Ring eller maila på nedanstående telefon/e-postadresser

Edenhof Golf
Tel. 018-100 200
e-post:  ulf.pettersson@golfuppsala.se

Introduktionskort

Alla spelare med av Svenska Golfförbundet godkända/rekommenderade introduktionskort är välkomna och kan spela fritt 1 gång per år på helgfria vardagar. Vill man utnyttja sitt introduktionskort på en helg kan man göra det mot erläggande av halv greenfeeavgift.

Familjär 9-hålsbana

9-hålsbanan är en utomordentligt bra och väl underhållen nybörjar- och familjebana med relativt korta men utmanande hål.Bollränna alla dagar.

Hundar på banan.

Du får gärna ha med dig din kopplade hund på banan.

Frost.

Vid frost så är det absolut förbjudet att beträda banan.Bokade tider under frostperioden skjuts framåt. Detta kan medföra en viss försening men vi hjälper givetvis till för att undvika detta i största möjliga mån.

865
866
1007