medlemsresor 2023/2024


Följ med GolfUppsala till Spanien!

23 mars-30 mars 2024 

Nu kan du anmäla dig till vårens medlemsresa!
Resan går till en riktigt magnifik resort, Costa Ballena, Spanien. Strålande sol, glittrande hav och hela 27 härliga golfhål - visst låter det underbart? Costa Ballena, beläget utmed sandstranden på den spanska atlantkusten strax söder om soliga Sevilla är ett perfekt golfresmål för den som älskar semestergolf av hög klass!

Vi har själva varit där vid två tillfällen förut och det är riktigt bra, så vi kan garantera att du kommer att trivas. Denna gång flyger vi för första gången med SAS direkt till Sevilla och har bara en kort transfer (50 min) till resorten vilket är extra skönt. Som vanligt har vi också valt datum så du får ännu större möjlighet att möta riktig sommarvärme.

Genom åren har över 750 medlemmar fått uppleva de bästa anläggningarna i världen tillsammans med oss på våra medlemsresor. Du behöver absolut inte vara rädd för att vara för dålig/bra golfare för att följa med. Vår populära golfskola hålls i år av Fredrik Almskoug, Isabell Ekström, Fredrik Simonsson, Thomas Sjöberg & Jonas Ekström.

Hjärtligt välkommen till en riktig golfupplevelse med GolfUppsala!

Vecka 1
23/3 – 30/3 (13 platser kvar)

Vecka 2
30/3 – 6/4 (Fullbokad) Våra fjolårsresenärer får alltid möjlighet att boka lite i förväg och vi har totalt 28 platser/vecka.

Pris 18.495:-

I priset ingår:
- Flyg Stockholm - Sevilla t/r
- Flygskatt- Transport av golfbag
- Transfer flygplats - hotell t/r
- 7 nätter i dubbelrum på Barcelo Costa Ballena Golf & Spa- Halvpension (frukost och 6 middagar)
- 5 greenfees på Costa Ballena inkl golfvagn
- Uppbokad träning inkl. bollar

Enkelrumstillägg 2.495:-

Följ med GolfUppsala till Morgado Portugal!

7-14 oktober 2023

Nu kan du anmäla dig till höstens klubbresor med GolfUppsala. Har du inte haft möjligheten att följa med tidigare år, så ta chansen och följ med till Morgado i Algarve Portugal.

I vårt ständiga arbete i att leta upp de absolut bästa, högkvalitativa golfresorterna som kan erbjuda riktigt bra golf, högklassigt boende, fantastisk mat, fina träningsområden till ett förmånligt pris så har vi nu en till…

Alltid hög kvalitet på resorna
När du åker med oss kan vi alltid garantera att du kommer till en bra anläggning då vi alltid vill hålla en hög kvalitet till ett bra pris på våra resor. Vi flyger direkt till Faro och har bara en kort transfer (45 min) till resorten vilket är extra skönt.

Som vanligt har vi också valt datum så du får ännu större möjlighet att möta riktig sommarvärme. Genom åren har över 700 medlemmar fått uppleva de bästa anläggningarna i världen tillsammans med oss på våra klubbresor. Du behöver absolut inte vara rädd för att vara för dålig/bra golfare för att följa med. Banorna är normalt inte svårare än hemma, bara bättre i kondition och mer spektakulära med härliga vyer och layouter vilket är attraktivt för alla golfare.

Golfskolan
Under veckan arrangerar Fredrik Almskoug & och pro kollegor vår populära golfskola, där du under 4 dagar ges möjlighet att utveckla ditt spel. Golfskolan är upplagd för att passa såväl singelgolfare som hcp 36. Vi kommer under veckan att slipa & träna på alla väsentliga delar av spelet som du kommer att kunna arbeta på framöver. Träningsfaciliteterna på Morgado är bland de bästa vilket är extra roligt för golfskolan.

Banorna & boende
Morgado har två 18 hålsbanor varav en som det har spelats Europatouren på. Hotellet ligger direkt på banan vilket är välidigt skönt. Stora luftiga rum Normalt brukar fördelningen vara 50/50 med par och singlar vilket gör att det alltid är lätt att umgås. Veckorna är alltid fulla av skratt vilket är härligt. Om du är singel så hjälper vi dig gärna att hitta en trevlig rumskompis om du vill. Genomför bokningen i enkelrum och skicka sedan ett mail till: fredrik.almskoug@golfuppsala.se där du meddelar att du vill hitta lämplig rumskamrat. När anmälningstiden har gått ut så parar vi ihop de som anmält intresse för rumskompis så slipper du enkelrumstillägget. Eventuella enkelrumstillägg krediteras då från Golf Plaisir.

Fundera inte för länge…
Resorna blir ofta fullbokade, vänta därför inte för länge med att boka. Om du har några frågor, kontakta Fredrik så hjälper han dig. Som vanligt är det Golf Plaisir som är vår researrangör vilket känns både tryggt och säkert. De ser till att allting är förbokat i god tid hemifrån så vi kan njuta av resmålet och fokusera på vår träning och att få en härlig tid tillsammans. Vi måste ha din anmälan senast den 1 juli 2023.

Hjärtligt välkommen till en riktig golfupplevelse med GolfUppsala!

Pris: 18.895:-
I priset ingår • Flyg Stockholm - Faro t/r • Flygskatt • Transport av golfbag • Transfer flygplats - hotell t/r • 7 nätter i dubbelrum på Morgado Golf Hotel • 7 frukostar och 6 middagar • 5 greenfees på Morgados banor • Golfskola 4 dagar inklusive bollar

Frivilliga tillägg: Enkelrum: 3.895:- • Golfbagsförsäkring: 195:- • Avbeställningsskydd: 700:-865
870
1389