medlemsresor 2024


Följ med GolfUppsala till Spanien!

23 mars-30 mars 2024 

Nu kan du anmäla dig till vårens medlemsresa!
Resan går till en riktigt magnifik resort, Costa Ballena, Spanien. Strålande sol, glittrande hav och hela 27 härliga golfhål - visst låter det underbart? Costa Ballena, beläget utmed sandstranden på den spanska atlantkusten strax söder om soliga Sevilla är ett perfekt golfresmål för den som älskar semestergolf av hög klass!

Vi har själva varit där vid två tillfällen förut och det är riktigt bra, så vi kan garantera att du kommer att trivas. Denna gång flyger vi för första gången med SAS direkt till Sevilla och har bara en kort transfer (50 min) till resorten vilket är extra skönt. Som vanligt har vi också valt datum så du får ännu större möjlighet att möta riktig sommarvärme.

Genom åren har över 750 medlemmar fått uppleva de bästa anläggningarna i världen tillsammans med oss på våra medlemsresor. Du behöver absolut inte vara rädd för att vara för dålig/bra golfare för att följa med. Vår populära golfskola hålls i år av Fredrik Almskoug, Isabell Ekström, Fredrik Simonsson, Thomas Sjöberg & Jonas Ekström.

Hjärtligt välkommen till en riktig golfupplevelse med GolfUppsala!

Vecka 1
23/3 – 30/3 (Fullbokad, kontakta Fredrik Almskoug för ev. reservplatser)

Vecka 2
30/3 – 6/4 (Fullbokad) Våra fjolårsresenärer får alltid möjlighet att boka lite i förväg och vi har totalt 28 platser/vecka.

Pris 18.495:-

I priset ingår:
- Flyg Stockholm - Sevilla t/r
- Flygskatt- Transport av golfbag
- Transfer flygplats - hotell t/r
- 7 nätter i dubbelrum på Barcelo Costa Ballena Golf & Spa- Halvpension (frukost och 6 middagar)
- 5 greenfees på Costa Ballena inkl golfvagn
- Uppbokad träning inkl. bollar

Enkelrumstillägg 2.495:-

865
870
1389