CustomFitting & Våra Studios

På GolfUppsala har vi två högteknologiska studios.  Ett TaylorMade Performance Lab (TMPL) där vi har Gears 3D system och Trackman till vår hjälp. TPML studion är den enda i Skandinavien och en av 4 i Europa med hela sortimentet på plats. Samt en Callaway studio där vi har Catalyst videosystem och Toptracer. 

I våra studios har vi allt och lite till för att din utprovning skall bli den absolut bästa i landet. På plats så har vi dessutom hela sortimentet av både Callaway och TaylorMade med mängder av skaft och variationer på klubbhuvud som du kan provslå. Med den avancerade teknologin finns det i stort sett inget vi inte kan mäta... Allt för att du skall få den bästa golfutrustningen som passar just dig. Nästa gång du är sugen på nya klubbor, ta hjälp av oss så får du alltid rätt utrustning. Du är även självklart välkommen att göra en utprovning även om du inte skall köpa klubbor idag, du kanske vill ta reda på vilka klubbor som passar dig inför kommande klubbköp.

TaylorMade Studion TMPL Söderby

En utprovning (ca 50 min) med 3D analys (klubba) kostar 895:- och du får 400:- tillbaka vid köp av klubbor över 4000:-. Den ännu mer avancerade utprovningen med helhetkropp + klubba 3D analys (ca 2h) kostar 1800:- där du får tillbaka 800:- vid köp av klubbor över 4000:-. 

Klicka här för att läsa mer om TMPL utprovningen. 

Callaway Studion Söderby

En utprovning av fw/driver kostar 495:- (ca 25 min). Utprovning av ett järnset eller mer kostar 895:- (ca 50 min). Vid klubbköp över 2000:- i samband med en utprovning, betalar du endast 200-400:- för customfittingen. 

Customfitting Citybutiken

I vår stora Citybutik på 600 kvadratmeter så hittar du alla de stora märkena inom golfen. I butiken har vi en stor customfitting avdelning med alla märken. Tillsammans med Foresight simulatorer, som idag används flitigt även av tourspelarna, kan du få marknadens bästa customfitting hos oss. I Citybutiken är customfittingen gratis när du beställer eller köper klubbor. Vill du tänka lite på saken betalar du bara 600:- (45min). Skall du ha både järn och metalwoods så råder vi dig att boka 2 tider (1,5h). När du bestämt dig tar du med kvittot så drar vi av den kostnaden. Du bokar enklast genom att ringa Citybutiken på 018-100 200

Bokning

För bokning av customfitting på GolfUppsala Söderby kontakta:
Fredrik Almskoug: fredrik.almskoug@golfuppsala.se

Fredrik Hedlund: fredrik.hedlund@golfuppsala.se
Under säsongen kan du även ringa receptionen på 018-100 200

För bokning av customfitting i Citybutiken:
018-100 200

                                               Varmt välkommen att boka en customfitting med oss!

865
868
913