Pro isabell Ekström

Isabell Ekström är ett av våra nytillskott i tränarteamet från och med 2022. 

Om Isabell

Isabell är född och uppvuxen på Söderby och påbörjade sin egna elitsatsning 2012. Isabell spelade flera år på de svenska juniortourerna där hon bland annat vann 8 stycken JMI tävlingar. Isabell fortsatte sedan sin juniorkarriär med att gå Golfgymnasium och sedan college i USA på Campbell University innan hon 2021 tog steget över till proffslivet. 


Som amatör och professionell golfspelare har Isabell samlat på sig mycket erfarenhet om vad som krävs för att nå toppen som elitidrottare men även för den allmänne golfaren att nå dit den vill. Isabell brinner för att hjälpa andra och vet exakt hur bra det känns när det klickar och man slår iväg den där perfekta driven eller lyckas få till det där bunkerslaget som så länge har strulat till det för en. Detta eftersom hon själv har varit där och fortfarande är med sitt eget spel. Att få dela den känslan med de hon tränar är vad hon brinner för och som gör att hon älskar att kunna kombinera sitt eget golfspelande med att vara tränare. 

Isabell kommer hålla i grönt kort kurser, knatte- och juniorträningar samt att hon kommer erbjuda medlemsträningar och privatlektioner. 

865
868
911
1434