Henrik Svanqvist, Rosendal Fastigheter


Text och bild Ulf Pettersson

Veckans partner                             

Henrik Svanqvist, Rosendal Fastigheter

Henrik en frågesports-nörd, har bl a tävlat i Jepardy, under ledning av Magnus Härenstam. I sin profession är Han VD för Rosendals Fastigheter. Han har jobbat där i 2 år och har tidigare arbetat i London under 6 år. Fastigheter har han jobbat med i 20 år

Rosendal Fastigheter har som ledstjärna att de bostadsfastigheter de projekterar ska vara ”platser att leva på”. God design, ska även vara smarta lösningar, som fokuserar på hyresgästen och platsen där de ska bo och leva.

Dessutom ska projekten vara hållbara – de ska ge god service – skapa aktiviteter och sociala möten. Man gör presentation av nya projekt i enlighet med uppsatta mål.

För tillfället är det full fart i södra Rosendal. Inom kort startas projekten i norra delen. Där inryms en ny arena med plats för 2 500 personer. Där finns 3 planer med inriktning på breddidrott. Den ger dessutom service för närboende och skolor i området.

Henriks framtidstro är att Uppsala och Knivsta växer samman. ”Det är en mycket stabil marknad med stor efterfrågan”. Området är också bolagets primärområde.

Idrotten har format Henrik med många sporter, De tongivande är fotboll och golf. Nu har han även hittat padel. Han spelar 15-talet rundor golf per säsong.

Vid ett tillfälle var han i Falkenberg och spelade golf. På ett par 3-hål slog han utslaget långt ut i buskarna. Dömde ut bollen och slog en ny – RAKT I KOPPEN! När han kom till greenen var det många gäster som hade sett hans slag. De hade suttit på restaurangens altan, jublet var enormt. Detta fram till att han berättade den tragiska sanningen – DET VAR 3:e SLAGET!

Henrik Svanqvist:
Ålder: 46 år
Hcp: 10
Familj: Fru och 4 barn
Bästa klubban: Driver


 


869
1214
1258