GolfUppsala

Tack för en fin säsong! Nu är 18-hålsbanorna stängda. Varmt Välkomna till 9-hålsbanorna som är öppna året runt eller till simulatorhallen i vår citybutik.

Golf

GolfUppsala har tre anläggningar, Söderby Golf & Edenhof Golf samt en City butik

På golfanläggningarna finns en fullängds 18-hålsbana och en 9-håls bana med kortare hål. På anläggningarna finner Ni också fantastiska restauranger och golfshoppar. I vår 700 kvm stora Citybutik finner du allt Du kan tänkas behöva för ditt golfspel samt en simulatorhall med den absolut senaste tekniken. På Söderby finns även ett hotell med 36 bäddar, ett stort gym och en mindre simulatorhall, fullängdsrange där du kan slå från två håll, fantastiska övningsområden, Callaway custom fitting studio, TaylorMade Performance Lab. Sveriges största golfgymnasium håller sina träningar på anläggningen Både RIKS och NIU. 3 st PGA utbildare tränare håller både tema, privatlektioner och nybörjarkurser.


Börja spela golf

Hos oss får du marknadens bästa och mest prisvärda utbildning!

Välkommen att gå Gröntkort Kurs hos oss på GolfUppsala! Vi erbjuder dig som vill börja spela golf en av landets bästa gröntkort kurser. Kurserna vi erbjuder är anpassade för alla, oavsett ålder och grundkunskap. Kurserna är alltid på vardagskvällar och helger så att man oftast hittar någon kurs som passar. 

Fullskalig kurs med 11 timmars utbildning som kan utökas efter ditt behov
I kursen ingår:  8 timmars teknikutbildning, 3 timmar teoriutbildning, Kurslitteratur-Klubbkort 'Intro' som ger dig tillgång till mängder med temakurser efter kursen, 250 Bollar på rangen för egen träning.
Gröntkortkurs Pris: 1900 krAktuella Nyheter

Platser kvar till våra populära grönt kort kurser

18 Apr, 2024
Läs mer

TaylorMade & Callaway Demodag 26e april 14.00-18.00

18 Apr, 2024
Läs mer

Nu kan du anmäla dig till årets Next Level grupper

15 Apr, 2024
Läs mer

AKTUELLA NYHETER FRÅN SOCIALA MEDIER

Följ oss på Instagram!

Golf Uppsala

Taylor Made Studio

Personligt & prisvärt boende?

Ett stenkast från första tee

Se tillgänglighet
865