i receptionen

Hjälper vi er med allt ni kan tänkas behöva under er vistelse på vår anläggning.

Vi hjälper er att boka starttider till 18-hålsbanorna på plats eller så kan ni ringa in till oss så hjälper vi Er. Tidsbokning kan göras på GolfUppsalas vx. Tel 018-100-200 eller epost: info@golfuppsala.se. Se sidfot för öppettider. Vill ni boka tid själva sker bokningen för alla våra golftider via Sweetspot. Appen laddas hem från Din vanliga appleverantör.

I receptionen sker även in- och utcheckning för våra golfpaketgäster på Söderby Golf Lodge och det är även här Ni köper era klubbkort samt rangekort, presentkort och kan ställa frågor om våra medlemskapHos oss kan Ni även hyra golfbil. Läs mer om våra förmånliga priser här. Föredrar ni hellre att gå finns det även golfvagnar att hyra (pris 50kr).

I anknytning till receptionen finns även en väldigt trevlig och välsorterad shop. Här finner ni ett bra sortiment av märkesprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser och har dessutom prisgaranti. På klubbsidan har vi varumärken som TaylorMade, Callaway och Odyssey. Vi är specialiserade på customfitting och har ett stort urval av testklubbor ifall ni är på jakt efter något nytt till bagen. På klädsidan har vi varumärken som Adidas, Ralph Lauren, Callaway, J.Lindeberg, Func Factory och Röhnisch. I vår Citybutik finns ett större urval all olika klubb-och klädmärken och även där finns möjlighet till customfitting med hjälp av den senaste tekniken på marknaden. 


            
   


Boka Din företagsgolf på GolfUppsala!

Vi anordnar Din företagsgolf

Vi anordnar Din företagsgolf!

Vi anordnar även 5-kamper och andra företagsevents

865
868