Golfskoj & Knatte Future

Verksamheten syftar till att ge en rolig introduktion till golfen och vara förberedande mot steget att ta gröntkort.Golfskoj


Verksamheten syftar till att ge en rolig introduktion till golfen och vara förberedande mot steget att ta gröntkort. Vad gröntkort innebär kan ni läsa om här. Vi vill att knattarna ska komma hem med en positiv upplevelse av golfmiljön. Inga förkunskaper krävs och inte heller medlemskap. Vi rekommenderar att alla har egna klubbor men om man inte har några eller bara vill prova på så finns det att låna på plats. Denna grupp riktar sig framför allt till barn mellan 7-9 år. 

Samlingsplats: Altanen utanför shopen på Söderby
Tränare: Isabell Ekström & Fredrik Simonsson
Träningsavgift: 1 495kr
Träningstider 2024:


Anmälan finner ni här>>

Knatte Future

Denna grupp riktar sig framförallt till barn mellan 10-12 år och är en fortsättningsgrupp till Golfskoj. Verksamhetens syfte är att ge kunskaper till att ta gröntkort men på ett fortsatt roligt sätt. Vi kommer bland annat arbeta med ett häfte som kallas för Golf Äventyret som även kan göras på egen hand tillsammans med en förälder. Ni kan läsa mer om detta häfte här. Inga förkunskaper krävs och inte heller medlemskap. Vi rekommenderar att alla har egna klubbor men om man inte har några eller bara vill prova på så finns det att låna på plats.

Samlingsplats: Altanen utanför shopen på Söderby
Tränare: Isabell Ekström & Fredrik Simonsson
Träningsavgift: 1 495kr
Träningstider 2024:


Anmälan finner ni här>>865
870
950
957