Vad gör GolfUppsala

Den nya och tråkiga situationen med Coronavirusets framfart gör att vi som alla andra verksamheter måste göra vårt bästa för att erbjuda medlemmar och gäster en så säker miljö som möjligt. Vi på GolfUppsala, kommer att följa Svenska golfförbundets rekommendationer enligt nedan.

  • Golfspel kan ske i nuläget, där banorna är öppna/öppnar precis som vanligt. 
  • Vi vill uppmana till god hygien.
  • Undvik att samla människor i grupper större än 25 personer, enligt de råd som finns från RF.
  • Undvik eventuella samlingsplatser på klubben och håll avstånd mellan individer.
  • Var tydlig med att den som känner någon form av symptom måste avstå aktiviteten
  • Även tävlingsverksamhet kan ske på klubben, enl RF, men vi kommer att uppmana alla till att undvika samlingar som till exempel tävlingsstart/information och prisutdelningar.
  • Se över hur transporter genomförs och försök åka mer uppdelat.

Golfshopparna/receptioner/customfitting/lektioner

Citybutiken (på Fyrislundsgatan  68) är öppen som vanligt året runt och även shopparna på banorna kommer att vara öppna som vanligt från och med i vår. Vi uppmanar alla till extra hänsyn och tänka på att hålla avstånd mellan varandra vid eventuell köbildning.

Restaurangerna & kiosken

Restaurangerna/kiosken kommer att vara öppna som vanligt där vi kommer erbjuda nya menyer och rutiner anpassade för dagens läge. Bland annat kommer vi att erbjuda i princip hela menyn även för avhämtning och ordna sittplatser för matgästerna utanför lokalen när vädret tillåter.

Viktigt nu i dessa kristider att Ni fortsätter att stötta restaurangerna på banan så den har möjlighet att överleva. Bidra genom att köpa med Er en påse med fika eller smörgås under rundan eller stanna eller ta med Er lunch från restaurangen, så vi alla kan ha kvar restaurangen på anläggningen.

Vi stärker även våra städrutiner på hela anläggningarna

Golf måste ändå vara en av de bästa och säkraste aktiviteterna, ur smitto synpunkt, man kan göra i dessa speciella tider. En plats för välbehövligt socialt umgänge, nyttig motion och ett andningshål i viruskrisen. Vi ses snart på golfbanorna Jonas & Gabriella Ekström och personalen på GolfUppsala

Hantering av tävlingsverksamheten

GolfUppsala kommer att följa Svenska Golfförbundet och Upplands Golfförbunds riktlinjer gällande tävlingsverksamheten på klubben. Detta innebär att alla tävlingar fram till och med 30 juni kommer att ställas in tills vidare.Vi följer utvecklingen dagligen och kommer att uppdatera våra riktlinjer när nya beslut kommer från SGF. 

Se förbundets riktlinjer här>>

865
1361
1350